Τρίτη 28 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
22Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
Προφεστιβαλικές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Πληθαίνουν καθημερινά οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 22ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ.

Σήμερα, εκδήλωση με θέμα τις εξελίξεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πραγματοποιείται στο ΤΕΙ Χαλκίδας, με ομιλητή τον Θέμη Γκιόνη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Μετά το τέλος της συζήτησης θα ακολουθήσει συναυλία από νεανικά μουσικά σχήματα.

Διήμερη έκθεση φιλειρηνικού βιβλίου, που θα λειτουργεί στο χώρο του ΤΕΙ από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι, πραγματοποιεί από σήμερα η Οργάνωση του ΤΕΙ Σερρών της ΚΝΕ. Καλεί όλους τους σπουδαστές να στείλουν μήνυμα καταδίκης σ' όλους όσοι υποτάσσονται και υπηρετούν τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις ΝΑΤΟ - ΕΕ - ΗΠΑ, που ματοκυλούν τους λαούς.

Τις εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση και τις θέσεις της ΚΝΕ έχει ως θέμα η εκδήλωση που γίνεται αύριο, στις 12 το μεσημέρι, στο κτίριο της Φυσικομαθηματικής Σχολής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Θα λειτουργήσει επίσης έκθεση βιβλίου και αφίσας.

Την Πέμπτη ξεκινά στο χώρο της ΣΕΛΕΤΕ (σταθμός Ειρήνη) το διήμερο φεστιβάλ που διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ.Θέμα της πρώτης μέρας τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την παιδεία και της δεύτερης τα ναρκωτικά, ενώ και τις δύο μέρες θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή ερασιτεχνικών μουσικών σχημάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ