Τετάρτη 6 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αυλαία στη Ρεματιά

Η μακρόχρονη μουσική διαδρομή του Χρήστου Λεοντή στο αρχαίο δράμα είναι γνωστή σε όλους. Μερικές από αυτές τις μουσικές καταθέσεις θα παρουσιαστούν αύριο,στο Θέατρο της Ρεματιάς,όπου συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του "Αετοπούλειου" Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Χαλανδρίου.Η Νένα Βενετσάνου,ο Πέτρος Δαμουλής και ο Θανάσης Μωραϊτης θα τραγουδήσουν χωρικά από την "Ιφιγένεια εν Ταύροις" και τη "Μήδεια" του Ευριπίδη,καθώς και από τις κωμωδίες του Αριστοφάνη "Σφήκες", "Ιππής", "Αχαρνής", "Πλούτος" και "Ειρήνη".

Και η αυλαία κλείνει για τις παραπάνω εκδηλώσεις, που είχαν θέμα "Από την Ιφιγένεια στη Μήδεια, Γυναίκα, Μύθος, Ερωτας",το Σάββατο 9 Αυγούστου,με την παράσταση "Φοίνισσες" του Ευριπίδη και την Αννα Συνοδινού στο ρόλο της Ιοκάστης. Οι "Φοίνισσες" παρουσιάζονται σε μετάφραση Περικλή Νεάρχου,σκηνοθεσία Γιάννη Καραχισαρίδη,μουσική Μίκη Θεοδωράκη,χορογραφίες Σοφίας Σπυράτου,σκηνικά - κοστούμια Λαλούλας Χρυσικοπούλου.Παίζουν επίσης: Χρήστος Καλαβρούζος, Στέλιος Καυκαρίδης, Στράτος Τζώρτζογλου, Λεωνίδας Κακούρης κ. ά.

Ολες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 9.30μμ και εισιτήρια πωλούνται στο θέατρο (Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι, τηλ. 6895.300) στην τιμή των 3.500 και 2.500 δρχ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ