Πέμπτη 6 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Εμπλοκή με Γιαννακόπουλο

Εμπλοκή παρουσίασε στον Παναθηναϊκό το θέμα της μεταγραφής του Στέλιου Γιαννακόπουλου από τον Πανηλειακό. Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ομάδας του Πύργου, Σάκη Σταυρόπουλου, ο παίκτης μπορεί να προτιμάει τους πράσινους, όμως θα πάει στην ομάδα που θα δώσει τα περισσότερα χρήματα και επί του παρόντος το προβάδισμα στον τομέα αυτό έχει ο Ολυμπιακός.

Πάντως στην ΠΑΕ είναι αποφασισμένοι να μην παζαρέψουν με τον ταλαντούχο αμυντικό, αφού ήδη οι αποκτήσεις Λυμπερόπουλου, Νασιόπουλου έχουν καλύψει κατά πολύ τα πλάνα του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

  • Στην Αθήνα βρίσκεται ο Γιάνους Ρομανόφσκι, εκπρόσωπος του χορηγού της Λέγκια και σύμφωνα με πληροφορίες ήρθε σε επαφή με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη προκειμένου να συζητήσουν την περίπτωση απόκτησης του Μάρτσιν Μίετσιλ. Ο 21χρονος επιθετικός κοστολογείται στο 1 εκατομμύρια δολάρια (250 εκατομμύρια δραχμές), και στο πρόσωπό του βλέπει το μελλοντικό διάδοχο του συμπατριώτη του Κριστόφ Βαζέχα.

Στη Μπλάκμπερν ο Δώνης

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναικού, Γιώργος Δώνης, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την αγγλική Μπλάκμπερν, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του συλλόγου. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θα εισπράττει 7,5 εκατομμύρια δραχμές περίπου την εβδομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ