Τετάρτη 19 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Κοριτσάκια ... γεννούν ψηφοφόρους

Καταπληκτικά και συνάμα κωμικοτραγικά πράγματα συμβαίνουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ενόψει του συνεδρίου του. Στους εκλογικούς καταλόγους της οργάνωσης του κυβερνώντος κόμματος στην Καρδίτσα, εμφανίζονται μητέρες που γέννησαν σε ηλικία ...από 6 μέχρι 11 χρόνων κι έχουν σήμερα παιδιά ηλικίας πάνω από 18 ετών, τα οποία διαθέτουν το δικαίωμα ψήφου!

Συγκεκριμένα, οικογενειακή μερίδα, που ανοίχτηκε στις 22-12-95, παρουσιάζει τα εξής στοιχεία: Ο πατέρας, που γεννήθηκε στις 12-3-58, και η μητέρα, στις 9-7-64, κατάφεραν με ...θαυματουργό τρόπο ν' αποκτήσουν δυο κόρες, στις 7-3-70 και στις 16-7-73. Δηλαδή, η μητέρα γέννησε την πρώτη κόρη της σε ηλικία ...6 ετών και τη δεύτερη σε ηλικία 9!

Σε άλλη οικογενειακή μερίδα ο πατέρας, που γεννήθηκε στις 18-5-50 και η μητέρα, στις 25-3-62, εμφανίζονται ν' απέκτησαν κόρη στις 17-8-73. Δηλαδή, η μητέρα γέννησε ...σε ηλικία 11 ετών!

Δεν είναι, όμως, μόνο τα κωμικοτραγικά περιστατικά που χαρακτηρίζουν τις εκλογικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ. Στα Τρίκαλα, ο, προσκείμενος στον Ακη Τσοχατζόπουλο, βουλευτής, Χρ. Μαγγούφης, κατήγγειλε ότι έγιναν αποκλεισμοί δεκάδων μελών από τις εκλογές, με πλαστογραφήσεις καταλόγων και άλλα προσχήματα.

"Η δημοκρατία θριαμβεύει", λοιπόν, στο ΠΑΣΟΚ, ενόψει του Συνεδρίου του. Και πού είστε ακόμα. Εχουν να δουν πολλά τα μάτια μας...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ