Σάββατο 22 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Με πείσμα για την επιτυχία της συγκέντρωσης

Την Τρίτη στις 8.30 μμ, στην πλατεία Αριστοτέλους, με ομιλητή τον Χαρίλαο Φλωράκη

Με πείσμα και αποφασιστικότητα όλες οι Κομματικές Οργανώσεις της Θεσσαλονίκης έχουν ριχθεί στη μάχη για την επιτυχία της μεγάλης πολιτικής συγκέντρωσης, που θα γίνει την Τρίτη 8.30 το βράδυ, στην πλατεία Αριστοτέλους, με ομιλητή τον επίτιμο Πρόεδρο του ΚΚΕ Χαρίλαο Φλωράκη.

Με τη σιγουριά ότι η εργατομάνα Θεσσαλονίκη πρέπει να κοκκινίσει και θα κοκκινίσει από τα λάβαρα του Κόμματος και τις καρδιές των χιλιάδων μελών, οπαδών και φίλων, οι ΚΟ σε όλο το νομό συνεχίζουν την προπαγάνδιση της συγκέντρωσης. Πανό κρεμάστηκαν σχεδόν σε κάθε περιοχή της Θεσσαλονίκης και από χτες τα κομματικά μέλη μπήκαν στο μπαράζ των αφισοκολλήσεων, ώστε να μη μείνει ούτε ένα σημείο που να μην έχει την αφίσα - κάλεσμα της ΚΟΘ. Παράλληλα και ενώ έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος των εξορμήσεων, από σήμερα σύσσωμα τα κομματικά μέλη ξεκινούν πανεξόρμηση με το έντυπο υλικό, σε λαϊκές αγορές, μαγαζιά, γειτονιές, χώρους δουλιάς και συνάθροισης. Μαζί και οι νέοι κομμουνιστές. Τα μέλη της ΚΝΕ πραγματοποιούν εξορμήσεις στα στέκια νεολαίας και τις πλατείες.

Αύριο οι κομμουνιστές, μαζί με το "Ριζοσπάστη" θα διακινήσουν και το κάλεσμα του Κόμματος, θα συζητήσουν σπίτι το σπίτι, πόρτα την πόρτα και είναι βέβαιοι πως θα εισπράξουν ανταπόκριση και κουράγιο για να συνεχίσουν. Οπως δηλώνει στο "Ρ" ο γραμματέας της Αχτίδας Τούμπας - Πυλαίας - Τριανδρίας Κώστας Μωυσίδης, "ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει τις θέσεις του ΚΚΕ για τα προβλήματα του τόπου. Ανησυχεί για τις τελευταίες εξελίξεις και ψάχνει να βρει διέξοδο στις αναζητήσεις και τις αγωνίες του. Τα τραγικά οικονομικά και πολιτικά αδιέξοδα που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων έχουν οδηγήσει σε απόγνωση το λαό. Το Κόμμα μας έχει θέση για όλα αυτά και πρόταση διεξόδου. Πιστεύουμε πως ο λαός τόσο της δικής μας περιοχής όσο και όλης της Θεσσαλονίκης έχει καταλάβει ποιος είναι μαζί του και παλεύει για τα συμφέροντά του. Είμαστε αισιόδοξοι πως ο κόσμος θα πάρει μαζικά μέρος στη συγκέντρωση του Κόμματός μας".

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται και από άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Οι Οργανώσεις της Αχτίδας Αμπελοκήπων χτες βγήκαν πανεξόρμηση στην περιοχή δράσης τους, αλώνισαν τις γειτονιές, τις πλατείες και τις αγορές. Παντού εισέπραξαν το ενδιαφέρον του κόσμου να έρθει και να ακούσει τον Χαρίλαο Φλωράκη να παρουσιάζει τις Θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ, για την ανατροπή αυτής της κατάστασης και με προοπτική το Σοσιαλισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ