Σάββατο 22 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τα εξεταστικά κέντρα για τα ειδικά μαθήματα

Η εξέταση όλων των ειδικών μαθημάτων, εκτός των Αγγλικών, θα γίνει στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Στη Θεσσαλονίκη θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που έχουν καταθέσει το μηχανογραφικό τους δελτίο σεη Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη. Ολοι οι υπόλοιποι θα εξεταστούν στην Αθήνα.

Τα Αγγλικά εξετάζονται σε όλους τους νομούς της χώρας, σε εξεταστικά κέντρα που έχουν οριστεί από τις κατά τόπους Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,στις οποίες και πρέπει να απευθύνονται οι υποψήφιοι των Αγγλικών για την ενημέρωσή τους.

Ο χρόνος διάρκειας της εξέτασης των ξένων γλωσσών είναι τρεις ώρες, ενώ του Ελεύθερου και Γραμμικού Σχεδίου είναι έξι. Ειδικά για το μάθημα της υπαγόρευσης Μουσικού Κειμένου διευκρινίζεται ότι η εξέταση θα γίνεται κατά ομάδες υποψηφίων, κατά αλφαβητική σειρά, ανά μία ώρα περίπου και η εξέταση θα είναι περίπου 20 λεπτά.

Εξεταστικά κέντρα στην Αθήνα

Γαλλικά: οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στις 3 Ιούλη, 7 π.μ., στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα σύμφωνα με τα αρχικά γράμματα του επωνύμου τους. Από Α - Ζ στο 4ο Γυμνάσιο Ν. Φιλαδέλφειας, από Η - Λ στο 5ο Λύκειο Περιστερίου, από Μ - Ο στο 21ο Λύκειο Αθήνας, από Π - Ρ στο 22ο Γυμνάσιο Αθήνας, και από Σ - Ω στο 2ο Λύκειο Χαϊδαρίου.

Ιταλικά: εξετάζονται την ίδια μέρα στις 5.30 μ.μ. όλοι οι υποψήφιοι στο 2ο Λύκειο Ν. Σμύρνης.

Γερμανικά: θα εξεταστούν στις 4 Ιούλη στις 5.30 μ.μ., στα εξεταστικά κέντρα: Από Α - Λ στο Πειραματικό Λύκειο Ζανείου Σχολής, από Μ - Ω στο 2ο Σχολικό Συγκρότημα Πειραιά.

Ελεύθερο Σχέδιο: θα εξεταστούν την 1η Ιούλη στις 7 π.μ. και στο Γραμμικό Σχέδιο στις 2 Ιούλη στις 7 π.μ. στα εξεταστικά κέντρα: Από Α - Β στο 1ο Λύκειο Αγ. Παρασκευής, από Γ στο Λύκειο Αγ. Ιωάννη Ρέντη, από Δ - Ι,στο 1ο Λύκειο Χολαργού, από ΚΑ - ΚΟΥΒ στο 2ο Γυμνάσιο Καλλιθέας, από ΚΟΥΓ - Λ στο 1ο Λύκειο Ν. Σμύρνης, από Μ στο 18ο Λύκειο Αθήνας, από Ν - ΠΑΠΑΓ στο 1ο Γυμνάσιο Γαλατσίου, από ΠΑΠΑΔ - ΠΩ στο 21ο Λύκειο Αθήνας, από Ρ - Σ στο Πειραματικό Λύκειο της Ιωνιδείου Σχολής, από Τ - Υ στο 15ο Λύκειο Αθήνας, και από Φ - Ω στο 2ο Λύκειο Παλιού Φαλήρου. Στο μάθημα της Αρμονίας εξετάζονται στις 4 Ιούλη στις 7 π.μ. στα εξεταστικά κέντρα: Από Α - Λ στο 1ο Λύκειο Ν. Ψυχικού και από Μ - Ω στο 1ο Λύκειο Παπάγου.

Υπαγόρευσης Μουσικού Κειμένου: εξετάζονται στις 5 Ιούλη όλοι οι υποψήφιοι στο 1ο Λύκειο Παπάγου, Κύπρου 4 και Ιωνίας,από Α - Λ στις 7 π.μ. και Μ - Ω στις 10 π.μ..

Στη Θεσσαλονίκη

Γαλλικά στις 3 Ιούλη στις 7 π.μ. στα: Από Α - Λ στο 1ο Λύκειο Τούμπας και από Μ - Ω στο 3ο Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Ιταλικάόλοι οι υποψήφιοι στις 3 Ιούλη, στις 5.30 μ.μ, στο 15ο Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Γερμανικά στις 4 Ιούλη, στις 5.30 μ.μ. από Α - Λ στο 1ο Λύκειο Ευόσμου και από Μ - Ω στο 2ο Λύκειο Τούμπας.

Ελεύθερο Σχέδιο την 1η Ιούλη στις 7 π.μ. και στο Γραμμικό Σχέδιο στις 2 Ιούλη στις 7π.μ. στα εξεταστικά κέντρα: Από Α - Ε στο 18ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, από Ζ - Κ στο 2ο Λύκειο Αμπελόκηπων, από Λ - Μ στο 24ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, από Ν - Π στο 4ο Λύκειο Καλαμαριάς, από Ρ - Τ στο 1ο Λύκειο Καλαμαριάς και από Υ - Ω στο 1ο Λύκειο Αμπελοκήπων. Αρμονία στις 4 Ιούλη όλοι οι υποψήφιοι στις 7 π.μ. στο 23ο Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Υπαγόρευση Μουσικού Κειμένου στις 5 Ιούλη όλοι οι υποψήφιοι στο 23ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, από Α - Λ στις 7 π.μ. και από Μ - Ω στις 10 π.μ..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ