Τρίτη 2 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στάθηκε στο ύψος της

Με νίκη 77 - 57 επί της Λιθουανίας έκλεισε η Εθνική τους αγώνες της στη Γερμανία

Με δύο ήττες και μία νίκη επέστρεψε από το τουρνουά της Γερμανίας η εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών. Μετά τις ήττες από τη Γιουγκοσλαβία με 70 - 86 και τη Γερμανία με 82 - 87, η ελληνική ομάδα νίκησε τη Λιθουανία με 77 - 57. Η δευτεραθλήτρια Ευρώπης, που μία μέρα νωρίτερα είχε νικήσει τη Γιουγκοσλαβία, αγωνίστηκε χωρίς τους Σαμπόνις, Μαρτσουλιόνις και Καρνισόβας, γεγονός που μετριάζει την επιτυχία της ελληνικής ομάδας.

Η Εθνική θα συνεχίσει την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους. Την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ στις 19.00 ομάδα Αμερικανών και από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή θα πάρει μέρος στο τουρνουά "Ακρόπολις" με τη συμμετοχή της Γερμανίας, της Ιταλίας και της αμερικάνικης πανεπιστημιακής ομάδας ΝΙΤ.

Στο μεταξύ, η ελληνική ομάδα των Ελπίδων ξεκίνησε εντυπωσιακά τους αγώνες της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης. Στην πρεμιέρα με κορυφαίους τους Ρεντζιά (22) και Κακιούζη (14), νίκησε το Ισραήλ με 101 - 76. Στο δεύτερο αγώνα της χθες επικράτησε της Λευκορωσίας με 77 - 57 ενώ σήμερα αντιμετωπίζει την Σλοβενία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ