Τετάρτη 10 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
χερακια

ΣΦΟΔΡΕΣ συγκρούσεις ξέσπασαν χτες σε διάφορες περιοχές της Τσετσενίας ανάμεσα στις ρωσικές δυνάμεις και τους Τσετσένους αυτονομιστές. Εκρήξεις όλμων και πυρά αυτόματων όπλων συγκλόνισαν την περιοχή γύρω από το χωριό Τζεκί, προκαλώντας θύματα μεταξύ του άμαχου πληθυσμού (σελίδα 9).

ΤΡΑΓΙΚΟ θάνατο βρήκε εργάτης συνεργείου συντήρησης ασανσέρ, την ώρα που πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης σε πολυκατοικία του Παλαιού Φαλήρου (σελίδα 11).

ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ τους για μια αξιοπρεπή ζωή εξέφρασαν χτες οι Τσιγγάνοι του Ευόσμου, αποκλείοντας για τρεις ώρες την περιφερειακή Θεσσαλονίκης σελίδες 12 - 13

ΕΚΔΗΛΩΣΗ τιμής στον κομμουνιστή και λαϊκό αγωνιστή, Πανάγο Κρυσταλλίδη, έγινε στο Δήμο Ταύρου (σελίδα 14).

ΑΦΟΥ υπερχρέωσε το Δήμο Πειραιά ο Στ. Λογοθέτης, επιχειρεί τώρα να εξασφαλίσει άλλοθι "διαλόγου" (σελίδα 14).

ΕΝΑ ακόμα πλήγμα δέχονται οι σταφιδοπαραγωγοί. Το Διευθυντήριο της ΕΕ

παρέτεινε μέχρι το έτος 2000 την εφαρμογή του καταστροφικού για το προϊόν καθεστώτος (σελίδα 15).

ΚΑΜΙΝΙ θύμιζε χτες η Αθήνα, αλλά και αρκετές άλλες πόλεις της χώρας, καθώς σημειώθηκαν μερικές από τις υψηλότερες θερμοκρασίες για φέτος (σελίδα 15).

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που βιώνουν οι μουσικοί της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης και συνολικά η πορεία της ορχήστρας, θεωρείται η χειρότερη από την ίδρυσή της και, αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα στέγης και δε βρεθούν οι αναγκαίοι πόροι για τις λειτουργικές δαπάνες, είναι ορατός ο κίνδυνος αναστολής του έργου της (σελίδα 17).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ