Πέμπτη 11 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
χερακια

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για τα αιτήματα που έθεσαν οι πρυτάνεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επιχειρεί να εμφανίσει ως λυμένα τα προβλήματα της πανεπιστημιακής κοινότητας (σελίδα 16).

ΓΚΡΙΖΟ τοπίο στο Βόλο, καθώς πυρκαγιά κατέστρεψε το δάσος της Γορίτσας, που αποτελούσε πνεύμονα για την πόλη. Μεγάλες οι καταστροφές απ' τις φωτιές και στην περιοχή του Γοργοπόταμου (σελίδα 18).

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ χτες ο παιδοκτόνος Απ. Κοσμάς. Για δράμα και τραγωδία μιλούν ο ίδιος και η οικογένειά του (σελίδα 18).

ΣΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με στόχο την αγωνιστική αντιπαράθεση, ανάλογα με τις εξελίξεις στο θέμα του ενιαίου μισθολογίου, καλεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (σελίδα 18).

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ επί μήνες είναι οι εργαζόμενοι στην εκτυπωτική επιχείρηση "Δραγούνης", οι οποίοι με στάσεις εργασίας διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους. Ωστόσο, ο εισαγγελέας παρέπεμψε σε τακτική δικάσιμο τη μήνυση που έχει υποβάλει η Επιθεώρηση Εργασίας κατά του εργοδότη! (σελίδα 11).

ΜΕΛΗ του ΔΣ της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων χαρακτήρισαν "περίεργη, ανεξήγητη και ακατανόητη τη στάση των διοικούντων τα Κρατικά Θέατρα, που φτάνει στα όρια του ακήρυκτου πολέμου για το νεοελληνικό έργο και τους Νεοέλληνες συγγραφείς, αφού οι δύο καλλιτεχνικοί διευθυντές, Ν. Κούρκουλος, στο Εθνικό, και Β. Παπαβασιλείου, στο ΚΘΒΕ, δεν έχουν περιλάβει στο ρεπερτόριό τους ελληνικά έργα (σελίδα 19).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ