Πέμπτη 11 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αδρανεί ο ΕΟΤ για το Φλοίσβο

Για αδράνεια καταγγέλλει τον ΕΟΤ η Συντονιστική Επιτροπή Φαληριωτών, καθώς ένα μήνα μετά την έκδοση απόφασης του Ειρηνοδικείου Αθηνών, που διατάσσει την αποβολή της εταιρείας "Σι Παρκ" από το πάρκο του Φλοίσβου και την απόδοση των καταπατημένων στρεμμάτων στον ΕΟΤ, καμία ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση δεν έχει γίνει.

Συγκεκριμένα, όπως είχε καταγγείλει το Φλεβάρη η Συντονιστική Επιτροπή Φαληριωτών, "ο επιχειρηματίας κ. Βοϊδονικόλας με ένα απλό μισθωτήριο μιας μικρής καφετερίας, κατασκευάζει ένα σιδερένιο κτίσμα έκτασης 500 - 1.000 τετραγωνικών μέτρων, ιδιοποιούμενος στην ουσία όλο το πάρκο". Η αντίδραση του ΕΟΤ - στον οποίο ανήκει το πάρκο του Φλοίσβου - στη συγκεκριμένη καταπάτηση, ήταν η εντελώς συμπτωματική τοποθέτηση πορτών στις εισόδους του πάρκου, που κλειδώνονταν μυστηριωδώς ώστε κανείς να μην μπορεί να μπει μέσα. Η αντίδραση του ΕΟΤ σήμερα είναι και πάλι η έμμεση υποστήριξη των καταπατητών, αφού δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια για την υλοποίηση της απόφασης του Ειρηνοδικείου.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η Συντονιστική Επιτροπή, ο Βοϊδονικόλας επετέθη εναντίον μέλους της, που προσπάθησε να φωτογραφήσει τα καταπατημένα στρέμματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ