Παρασκευή 19 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
Οι αρμόδιοι απαντούν

H ΔΕΗ

Κύριε Διευθυντά,

Αναφερόμενοι στο δημοσίευμα της εφημερίδας σας, στις 10 - 4 - 96, με τίτλο "Κομπίνα και με τα Δημοτικά Τέλη", σας πληροφορούμε τα ακόλουθα:

Η όλη διαδικασία υπολογισμού χρέωσης και είσπραξης των Δημοτικών/Κοινοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού, καθορίζεται από το Νόμο 25/1975. Συγκεκριμένα προβλέπονται τα ακόλουθα:

- Τα Δημοτικά ή Κοινοτικά συμβούλια ορίζουν, ανάλογα με τη χρήση του ακινήτου, τους συντελεστές χρέωσης που αντιστοιχεί σε κάθε τετραγωνικό μέτρο.

- Για τη σύνδεση με τα δίκτυα της ΔΕΗ, οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν θεωρημένη από τον Δήμο/Κοινότητα Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία καθορίζονται η χρήση και τα τετραγωνικά μέτρα του ακινήτου.

- Τα Τέλη αυτά εισπράττονται από τη ΔΕΗ μαζί με την αξία του καταναλισκομένου ρεύματος και αποδίδονται στους Δήμους και τις Κοινότητες. - Οι πολίτες για οποιοδήποτε παράπονο που έχει σχέση με Δημοτικά Τέλη, Φόρο και ΤΑΠ θα πρέπει να απευθύνονται στους αρμόδιους Δήμους ή Κοινότητες. Με σκοπό τη διευκόλυνση του έργου σας, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για την έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών της εφημερίδας σας.

Με εκτίμηση

Β. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Δ/ντης Περιφέρειας Αττικής


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ