Παρασκευή 19 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
"Κατά παντός υπευθύνου"

Καταγγέλλω δυο εθνικές προδοσίες της μετακατοχικής περιόδου, που ενέχονται όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις "μας" και αφορούν: Το παιδομάζωμα της Φρειδερίκης και την αδιαφορία των ιθυνόντων για την είσπραξη των πολεμικών αποζημιώσεων της χιτλερικής Γερμανίας προς την πατρίδα μας.

Στην πρώτη προδοσία έχουμε από τη μια μεριά τις κατηγορίες των τότε κυβερνήσεων εναντίων των αγωνιστών του ΔΣΕ, όταν αυτοί προσπαθούσαν να σώσουν τα παιδιά τους από το θάνατο, στέλνοντάς τα στις πρώην σοσιαλιστικές χώρες, ότι έκαναν "παιδομάζωμα". Και από την άλλη τη "βασίλισσα" Φρειδερίκη να διενεργεί πραγματικό "παιδομάζωμα" και μάλιστα κερδοφόρο, πουλώντας στην κυριολεξία τα παιδιά. Ομως, ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση έως σήμερα δε βγήκε να ξεσκεπάσει αυτό το αίσχος και να αποκαταστήσει και δικαιώσει τους κομμουνιστές και μαχητές του ΔΣΕ για το σωτήριο έργο της διάσωσης των παιδιών με το πέρασμά τους στις πρώην σοσιαλιστικές χώρες.

Αλλά δέσμιοι οι κυβερνώντες μας πάντα από τους αφέντες - "συμμάχους" έπαιρναν εντολές και σ' αυτούς ήταν διαπιστευμένοι. Και το βρώμικο ρόλο των "φίλων" και "συμμάχων" μας τον ξέρουμε πια δυστυχώς πολύ καλά.

Οσο για τη δεύτερη προδοσία με την εσκεμμένη αδιαφορία τους στη διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων, τι να πει κανείς, όταν τα άλλα κράτη εισέπραξαν από πολύ νωρίς ό,τι τους αναλογούσε;

Τόσο πολύ μας λογαριάζουν οι ξένοι και τόση μεγάλη σημασία δίνουν στους οσφυοκάμπτες πολιτικούς μας, που τελευταία ο Γερμανός πρωθυπουργός Κολ μας κορόιδεψε λέγοντάς μας "πολύ γελοία η ενέργειά σας", όταν εμείς ατομικά ζητήσαμε τις αποζημιώσεις.

Εχουν χάσει πια κάθε ίχνος αξιοπρέπειάς τους. Και όταν το ΚΚΕ φέρνει τέτοια θέματα στη Βουλή, οι κύριοι βουλευτές και πατέρες του έθνους βγαίνουν από την αίθουσα και πάνε για καφέ. Να πουν κανένα ανέκδοτο να γελάσουν και να περάσει η ώρα!!

Γ. Α. ΧΑΛΑΡΗΣ

Αθήνα


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ