Πέμπτη 25 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Αντίο" με Μελωδία και Φιλουμένα

Λίγες ώρες απομένουν πριν το στερνό "αντίο" στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, που από σήμερα το απόγευμα το "άστρο" της θα "ζει" στον ουρανό. Η κηδεία της θα μεταδοθεί σε διακαναλιακή σύνδεση. Τα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών είναι και σήμερα εξαιρετικά αφιερωμένα στη γλυκιά "Μουσίτσα". Αφιερώματα, με εκπομπές στις οποίες η παρουσία της Αλίκης έδινε το χαμόγελο, σκηνές από ταινίες που αγαπήθηκαν, θεατρικά έργα, τα οποία ανέβασε στη σκηνή του θεάτρου της, ενός θεάτρου που δέθηκε με την παρουσία της και το όνομά της.

Η ΕΤ - 1, στις 18.25,θα επαναλάβει την εκπομπή "Νυχτερινός επισκέπτης",που γυρίστηκε το Νοέμβρη του '94 και στην οποία η Αλίκη Βουγιουκλάκη μιλάει για τη ζωή και τη δουλιά της. Αμέσως μετά, δηλαδή στις19.20,θα μεταδοθεί η ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη "Η μουσίτσα".Μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, παίζουν οι Ανδρέας Μπάρκουλης, Γιάννης Γκιωνάκης και Κούλης Στολίγκας. Στις 22.00, το πρώτο κρατικό κανάλι έχει ετοιμάσει ένα αφιέρωμα, με αποσπάσματα από την εκπομπή "Τραγούδια του θεάτρου",στην οποία η Αλίκη μιλά για το θέατρο, τραγουδά και χορεύει μουσικές επιτυχίες από τα μιούζικαλ που ανέβασε στο θέατρό της.

Η ΕΤ - 2, στις 21.30,θα μεταδώσει την ταινία του Ανδρέα Λαμπρινού "Το κορίτσι με τα παραμύθια".Κοντά στην Αλίκη παίζει ο Αλέκος Αλεξανδράκης.

Το MEGA, στις 18.40,θα προβάλει την ταινία "Η σοφερίνα",με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Αλέκο Αλεξανδράκη.

Ο ΑΝΤΕΝΝΑ, στις 21.10,θα προβάλει την ταινία "Η αρχόντισσα και ο αλήτης",με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Αμέσως μετά, δηλαδή στις 23.20, το θεατρικό έργο "Η μελωδία της ευτυχίας".

Το SEVEN, X στις 22.00,θα μεταδώσει το θεατρικό έργο του Εντουάρντο ντε Φίλιππο "Φιλουμένα Μαρτουράνο",που ανέβασε η δημοφιλής πρωταγωνίστρια το 1986 στο θέατρό της, με συμπρωταγωνιστή της τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ