Πέμπτη 8 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Το πρώτο πρόβλημα...

Μεγάλο πρόβλημα για τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο της Ελευσίνας καθώς και για τους ασθενείς έχει δημιουργηθεί με την έλλειψη συχνών δρομολογίων λεωφορείων, ένα μήνα μετά την έναρξη των εξωτερικών ιατρείων και πρώτων βοηθειών. Το πρόβλημα, ειδικά για τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου θα μεγαλώσει, καθώς στο επόμενο διάστημα θα αυξηθούν από 700 σε 1.000 και η εξυπηρέτησή τους θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο.

Το σωματείο των εργαζομένων του Νοσοκομείου έχει ζητήσει η συγκοινωνιακή σύνδεση να γίνεται ανά μισάωρο και συγκεκριμένα από τις 6 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, ενώ αργότερα που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει και η λειτουργία των κλινικών, η συγκοινωνία να είναι σε 24ωρη βάση.

Το θέμα έφεραν στη Βουλή με Ερώτηση οι βουλευτές του ΚΚΕ Δήμος Κουμπούρης και Γεράσιμος Αραβανής.Συγκεκριμένα, οι βουλευτές του ΚΚΕ ερωτούν τους υπουργούς Μεταφορών και Επικοινωνιών και Υγείας - Πρόνοιας: Ποια είναι τα μέτρα που πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση ώστε να ικανοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν αυτό το δίκαιο αίτημα;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ