Παρασκευή 9 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ οικοδόμημα χαρακτηρίζει τις προτάσεις του ΟΟΣΑ για την ελληνική οικονομία, η Ομοσπονδία Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας (ΟΣΝΙΕ), η οποία σε ανακοίνωσή της, καταγγέλλει και τη στάση του υπουργού Οικονομικών, που τις έκρινε θετικές (σελίδα 9).

ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ,καθώς η κρατική βοήθεια περιορίζεται σε δηλώσεις αυτοϊκανοποίησης της κυβέρνησης, οι 2.500 άστεγοι του σεισμού μαθαίνουν να ζουν με τον τρόμο όχι μόνο για το σεισμό, αλλά και για το σκληρό χειμώνα που εκεί αρχίζει το φθινόπωρο (σελίδα 11).

ΠΟΛΗ των προβλημάτων, χωρίς αποχετευτικό, με παμπάλαιο δίκτυο ύδρευσης, χωρίς ρυθμιστικό σχέδιο κ.ά. είναι η Επανωμή (σελίδες 12 - 13).

ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,επιχειρούν τη μεταστέγαση Ειδικού Δημοτικού Σχολείου όπου φοιτούν πολλά παιδιά με κινητικά προβλήματα, στον 1ο όροφο άλλου σχολείου (σελίδα 14).

ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ,τη Ζάκυνθο, την Ημαθία και την Κρήτη συνεχίζονται τις επόμενες μέρες οι εκδηλώσεις του 22ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή" (σελίδα 15).

ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ πάνω από 10.000 ζώα θανατώθηκαν λόγω του αφθώδους πυρετού, αλλά οι αποζημιώσεις των κτηνοτρόφων φαίνεται ότι θα αργήσουν πολύ (σελίδα 15).

ΠΑΡΑΤΑΣΗ στα δραματικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν φέτος οι καρπουζοπαραγωγοί της Λάρισας έδωσε χτες ο υπουργός Γεωργίας (σελίδα 15).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ