Τρίτη 20 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ μεροκάματο ήταν αυτό της Κυριακής για έναν 64χρονο εργάτη στη Θεσσαλονίκη. Ο Δημοκράτης Δημητριάδης, ενώ εκτελούσε εργασίες ελαιοχρωματισμού στον εσωτερικό χώρο ισογείου καταστήματος, που βρίσκεται στην οδό Μελενίκου 32, κατέπεσε από σκαλωσιά, ύψους 6 μέτρων στο δάπεδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

ΑΛΛΟΣ ένας νέος προστέθηκε στη μαύρη λίστα των θυμάτων του "λευκού θανάτου". Από ενοίκους πολυκατοικίας στην οδό Β. Ολγας στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του ο Π. Μ., 23 ετών. Δίπλα του βρέθηκε μία χρησιμοποιημένη σύριγγα.

ΦΟΒΕΡΟ τροχαίο δυστύχημα έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο 42ο χλμ. της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών. Δύο ΙΧ συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο η Φωτεινή Κοκκινογουλίδου, 18 ετών, η Μάρθα Αβραμίδου, 17 ετών και ο 40χρονος Πασχάλης Μακρής.

ΕΠΙΣΗΣ στο 55ο χλμ. της οδού Εδεσσας - Φλώρινας σε σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων σκοτώθηκαν ο Χρυσόστομος Λεγζίδης 45 ετών και η κόρη του Θεοδώρα 20 ετών.

ΣΑΡΑΝΤΑ άτομα δηλητηριάστηκαν από κόλλυβα που μοιράστηκαν σε μνημόσυνο στο Αιγίνιο Πιερίας. Οπως δήλωσαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Κατερίνης, ο σταφυλόκοκκος που αναπτύχθηκε στα κόλλυβα προκάλεσε γαστρεντερίτιδα που σε ορισμένα άτομα είχε οξεία μορφή.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ στη Θεσσαλονίκη τρία άτομα που αποπειράθηκαν να κάψουν ζωντανό σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή στο κέντρο της πόλης τον Ζούρα Φιλιππίδη. Πρόκειται για τους Α. Τσακιρίδη, 29 ετών, τον αδερφό του Ιβάν, 43 ετών και τον Κ. Μαραντίδη, 32 ετών. Οπως έγινε γνωστό οι παραπάνω είχαν οικονομικές διαφορές με τον Φιλιππίδη. Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ