Τετάρτη 21 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πολιτισμός στο Ρέθυμνο

Για μία μόνο βραδιά, απόψε (9.30μμ), στο θέατρο "Ερωφίλη" και στα πλαίσια του "10ου Αναγεννησιακού Φεστιβάλ Ρεθύμνου",η θεατρική Ομάδα ΟΜΜΑ θα παρουσιάσει το "Ονειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" του Σαίξπηρ, το οποίο επέλεξε φέτος να διασκευάσει και να ανεβάσει. Τη διασκευή - μετάφραση και μουσική επιμέλεια έκανε ο Αντώνης Διαμαντής.Τα σκηνικά - κοστούμια η Μαρία Χανιωτάκη.Στη λύρα ο Θόδωρος Κοτίδης.Παίζουν: Αν. Διαμαντής, Ειρ. Λιοκουκουδάκη, Δ. Παπανικολάου, Κ. Αποστολοπούλου, Ελ. Λεμπέση, Αν. Μαχαιροπούλου.

Αύριο (9.30μμ), στο φρούριο Φορτέτζα του Ρεθύμνου το σύνολο "Affectus" θα παρουσιάσει ρυθμούς και μελωδίες της Αναγέννησης. Ενώ την Παρασκευή (9.30μμ) στο θέατρο "Ερωφίλη",φιλοξενείται το Θεσσαλικό Θέατρο με το έργο "Μάνα Κουράγιο" του Μπρεχτ. Τη "Μάνα" υποδύεται η Αννα Βαγενά.Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σταύρος Ντουφεξής,τη μετάφραση η Αννυ Κολτσιδοπούλου,τα σκηνικά - κοστούμια ο Σίμος Καραφύλλης,τη μουσική ο Γιούρι Στούπελ και την κινησιολογία η Εφη Καρακώστα.

Στον ίδιο χώρο, το Σάββατο (9.30μμ), ο θεατρικός λόγος εξάπτει το όνειρο και τη φαντασία των παιδιών. Το Θέατρο Τέχνης περιοδεύει στην περιφέρεια και παρουσιάζει το "Μικρό Πρίγκιπα" του Α. Σ. Εξιπερί. Η σκηνοθεσία είναι του Μίμη Κουγιουμτζή,τα σκηνικά - κοστούμια της Τότας Πρίτσα,η μουσική επιμέλεια του Φίλιππου Τσαλαχούρη και η κίνηση της Ελενας Βακαλοπούλου.Το "Μικρό Πρίγκιπα" υποδύεται η Κέλλυ Σαρατσοπούλου και αφηγητής είναι ο Μ. Κουγιουμτζής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ