Πέμπτη 22 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Μακριά από τρεις

Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να μην έχει ακόμα ξεκινήσει όμως ο... ευρωπαϊκός χρόνος "σήμανε" στην ΑΕΚ. Αύριο στη Γενεύη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών που θα αναμετρηθούν στον πρώτο γύρο του κυπέλλου κυπελλούχων. Οι "κιτρινόμαυροι" λοιπόν που εκπροσωπούν τη χώρα μας σ' αυτή τη διοργάνωση, ζουν στους ρυθμούς της Παρασκευής με το όνειρο της διάκρισης να πλανάται σε όλη τη Φιλαδέλφεια. Ως πρώτο βήμα για την υλοποίηση του ποθητού, θεωρείται (και είναι) μια καλή κλήρωση.

Η σχετική ερώτηση έγινε στον Πέτρο Ραβούση, αλλά ο τεχνικός της ένωσης δε θέλησε να εκδηλώσει την προτίμησή του. Αντίθετα αποκάλυψε την τριάδα που θα του... χάλαγε τη διάθεση. "Δεν είναι σωστό να πω ποια θέλω και ποια όχι. Νομίζω όμως ότι καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις Σλάβια Πράγας, Λέφσκι, Ερυθρό Αστέρα αν βέβαια προκριθούν (σ.σ. οι επαναληπτικοί γίνονται σήμερα). Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι θα είμαστε πανέτοιμοι τη μέρα των αγώνων" δήλωσε.

Στην έδρα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας το γούρι τους, ως εκπρόσωποι, θα δοκιμάσουν ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ Ν. Στράτος και ο νεοεισελθών στο σώμα Μάκης Αγγελόπουλος.

  • Πανηγυρικό τόνο θα δώσει η ΑΕΚ στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ, με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στα δύο σωματεία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ