Τρίτη 27 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ηλιου-πολιτισμός

Ο Ακης Πάνου,οι αδερφοί Κατσιμίχα,ο Νίκος Παπάζογλου,το συγκρότημα του μουσικού εργαστηρίου και η θεατρική ομάδα της Ηλιούπολης,ο Τοπικός Σύλλογος Κρητών και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ηλιούπολης.Ολα αυτά τα πρόσωπα με έναν κοινό παρονομαστή, τον Πολιτισμό, συνυπάρχουν στις φετινές εκδηλώσεις του Δήμου Ηλιούπολης "Τέχνη και Πολιτισμός '96".Πρόθεση του δήμου είναι η αρμονική σύμπλευση επαγγελματιών και ερασιτεχνικής καλλιτεχνικής έκφρασης των τοπικών συλλόγων, που προσπαθούν να συντηρήσουν τις παραδόσεις.

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν μέχρι 1 του Σεπτέμβρη.Απόψε (9μμ) στο γήπεδο Ηλιούπολης φιλοξενούνται οι αδελφοί Κατσιμίχα, ενώ αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Αλσους Ηλιούπολης παρουσιάζεται "Ο καλός στρατιώτης Σβέικ" με τον Δημήτρη Πιατά.

Στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου, που έδωσε ο Δήμος Ηλιούπολης, ο δήμαρχος Θ. Γεωργάκης επισήμανε ότι οι εκδηλώσεις είναι αυτοχρηματοδοτούμενες, υπενθυμίζοντας ότι το καλοκαιρινό φεστιβάλ αποτελεί τον έναν από τους τρεις κύκλους πολιτισμού στην Ηλιούπολη και τόνισε ότι στο στάδιο υλοποίησης βρίσκεται το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης,προϋπολογισμού 300 εκατ. δραχμών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ