Παρασκευή 30 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΜΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΡΟΙ
για την ανάπτυξη της Ελλάδας

Αλέκα Παπαρήγα: Δύναμη είναι ο αγώνας του λαού και η εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ, για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας

Τεράστιοι πόροι και μέσα για την ανάπτυξη υπάρχουν στην Ελλάδα, επισήμανε χτες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στη διάρκεια της περιοδείας της στην Οικονομική Διεύθυνση της "Ολυμπιακής Αεροπορίας". Βρίσκονται, όμως, στον απόλυτο έλεγχο των βιομηχάνων, της ολιγαρχίας και των πολυεθνικών και δε διατίθενται για παραγωγικούς σκοπούς, για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων.

Η πολιτική των κυβερνήσεων του δικομματισμού είναι πολιτική υπονόμευσης και ξεπουλήματος των επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας, της εθνικής οικονομίας και των υπαρκτών προοπτικών ανάπτυξης της χώρας, τόνισε σε άλλο σημείο η Αλέκα Παπαρήγα και υπογράμμισε: Δε φτάνει σήμερα η γνώση της άσχημης οικονομικής κατάστασης, η φραστική συμφωνία με όσα λέει το ΚΚΕ και η σκέψη για ενδεχόμενη ενίσχυσή του. Για την ουσιαστική καταδίκη των καταστροφικών πολιτικών του δικομματισμού, χρειάζεται η αποφασιστική υπερψήφιση του ΚΚΕ από τους εργαζόμενους.

Είναι πάρα πολλοί οι δυσαρεστημένοι από τις πολιτικές των εταίρων του δικομματισμού, σημείωσε επίσης η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, χτες βράδυ, μετά από περιοδεία στα καταστήματα της Ν. Ιωνίας και απηύθυνε κάλεσμα καθημερινής δράσης μέχρι την Κυριακή των εκλογών στους κομμουνιστές, στους αριστερούς, στους φίλους και οπαδούς του Κόμματος.


ΣΕΛ.  4   -   5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ