Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ - ΟΦΗ 2-4
Αιφνιδίασε ο ΟΦΗ

Την πρώτη ήττα της φέτος γνώρισε χτες η ΑΕΚ, αφού έχασε μέσα στη Ν. Φιλαδέλφεια από τον ΟΦΗ με 4-2. Οι "κιτρινόμαυροι" παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες. Οι Ατματσίδης, Κασάπης, Κωστής, Μπατίστα, Νικολαϊδης ήταν με την Εθνική Ελλάδας, ο Κετσπάγια με τη Γεωργία, ενώ τραυματίας είναι ο Μπορμπόκης.

Βέβαια, αυτό δε δικαιολογεί απόλυτα την άσχημη εμφάνιση απέναντι σ' έναν ΟΦΗ μαχητικό. Η άμυνα της ένωσης είχε πολλά κενά και αρκετά λάθη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μαρτσέλο(6). Ο Μίτιτς με δύο γκολ (9, 15) έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και ο Μούτας έκανε το 1-3 (59). Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαβέφσκι η ΑΕΚ μείωσε σε 2-3 (67), για να διαμορφώσει το τελικό 2-4 και πάλι ο Μίτιτς.

Ο Ραβούσης επισήμανε στις δηλώσεις του ότι το αμυντικογενές σχήμα που αναγκάστηκε να παρατάξει δημιούργησε πρόβλημα στην ανάπτυξη. Εχει παράπονα από το λανθασμένο μαρκάρισμα στο κέντρο, την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και προσοχής. Δικαιολόγησε κάποιους παίχτες, αφού δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα φιλικά.

Από την πλευρά του, ο Γκέραρντ δήλωσε ευχαριστημένος από τους νέους παίκτες του. "Ισως είναι μια καλή διαφήμιση για τους φιλάθλους μας, που δεν έχουν τόση εμπιστοσύνη στην ομάδα όση εγώ", ανέφερε.

ΑΕΚ: Βασ. Καραγιάννης, Κοπιτσής, Βάιος Καραγιάννης (38 Κωστένογλου), Μανωλάς, Μαχαιρίδης (59 Κούτουλας), Μαλαδένης (28 Ντόμπος), Βλάχος, Σαβέφσκι, Δημητριάδης, Μαρτσέλο, Πλατάκης (68 Παπαχρήστου).

ΟΦΗ: Χανιωτάκης, Σταυρακάκης (80 Κιάσσος), Δερμιτζάκης, Αδάμος, Σκέντζος, Πουρσανίδης (46 Πατεμτζής), Νιόπλιας (46 Ρίζνιτς), Κωνσταντινίδης (57 Τζιόκας), Αναστασίου, Μούτας (71 Κουνενάκης), Μίτιτς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ