Τρίτη 3 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΗ - ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
Να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση

Συζήτηση του Γ. Μανουσογιαννάκη, υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ στη Β' περιφέρεια του Πειραιά, με τους Μεταλλεργάτες στο Μόλο της ΔΕΗ

Είναι ανάγκη να ενισχυθεί το ΚΚΕ για να συνεχίσει, από καλύτερες θέσεις, τον αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής που εκφράζουν και υποστηρίζουν όλα τα άλλα κόμματα και που οδηγεί στη συρρίκνωση και το κλείσιμο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης. Είναι ανάγκη να ανατραπεί η πολιτική που οδηγεί στην κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας, στην κατάργηση της κοινωνικής ασφάλισης και στη μείωση του εισοδήματος των εργαζομένων.Αυτά τα λόγια απηύθυνε χτες το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής στη Β Περιφέρεια Πειραιά και γραμματέας τουΕργατικού Κέντρου ΠειραιάΓ. Μανουσογιαννάκης, κατά τη διάρκεια περιοδείας και συγκέντρωσης που πραγματοποίησε χτες το πρωί στο Μόλο της ΔΕΗ στον Αγ. Γιώργη Κερατσινίου.

Οι μεταλλεργάτες, που παρουσιάστηκαν έντονα προβληματισμένοι, δήλωσαν στον υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ τη δυσαρέσκειά τους για τις πολιτικές που έχουν ακολουθηθεί μέχρι σήμερα και άκουσαν με προσοχή τα λόγια του. Ο Γ. Μανουσογιαννάκης, με τη σειρά του, κάλεσε τους μεταλλεργάτες να θυμηθούν ποιοι ήταν μαζί τους μέχρι σήμερα και ποιοι απέναντί τους. Ποιοι έδωσαν την εντολή για τη χρήση των κατασταλτικών μηχανισμών εναντίον τους πέρσι τον Οκτώβρη έξω από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, όταν για πάνω από επτά μήνες διαδήλωναν για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της Ζώνης.

Προειδοποίησε ότι το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και τα άλλα κόμματα έχουν στα συρτάρια τους έτοιμα τα νέα μέτρα για πιο συχνή λιτότητα, για αύξηση της ανεργίας, για παραπέρα συρρίκνωση της βιομηχανίας. Τέλος, κάλεσε τους μεταλλεργάτες της Ζώνης να ψηφίσουν το ΚΚΕ για να ενισχύσουν τη δική τους δύναμη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ