Τρίτη 3 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Υπερβάλλων ζήλος για τα αεροπανό του ΚΚΕ

Υπερβάλλοντα ζήλο στα προεκλογικά αεροπανό του ΚΚΕ, που αναρτήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, επέδειξε η δημοτική αρχή της πόλης και παρερμηνεύοντας το νόμο 2429/96, προχώρησε παράνομα στην αφαίρεσή τους.

Ο Δήμος Αθηναίων προχώρησε "ακάθεκτος" στην αφαίρεση των αεροπανό, καθώς και των ταμπλό και άλλων μέσων εκλογικής προπαγάνδας του ΚΚΕ, θέτοντας σε εφαρμογή τις αποφάσεις που έχουν πάρει με απόλυτη σύμπνοια οι εκπρόσωποι των κομμάτων της άρχουσας τάξης, στο όνομα... της καλαισθησίας και της ευπρέπειας. Ενέργειες όμως σαν αυτή έχουν καθαρά ως σκοπό να παρεμποδίσουν το κυριότερο μέσον διαφώτισης του κοινού για τα κόμματα εκείνα που δεν έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ και που έχουν την ανάγκη να προβάλουν τις απόψεις τους με τρόπους άμεσης ενημέρωσης.

Αναφερόμενος στο θέμα αυτό ο Λέων Αυδής, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αθηναίων και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α περιφέρεια Αθήνας, τόνισε χτες στο "Ρ": Νομίζω ότι το δικαίωμα απρόσκοπτης διεξαγωγής της προεκλογικής εκστρατείας είναι ουσιώδης όρος διεξαγωγής στοιχειωδώς δημοκρατικών εκλογών και πιθανόν να υπάρχουν και ποινικές ευθύνες για όσους επιθυμούν την αυθαιρεσία της αφαίρεσης των αεροπανό, χωρίς να έχει καθοριστεί χώρος για την ανάρτηση προεκλογικού υλικού".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ