Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Μονόδρομος η ενίσχυση του ΚΚΕ

Μαζική συμμετοχή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Ηρακλείου

Να ψηφίσουν τους υποψήφιους του ΚΚΕ όχι μόνον για να ενισχυθεί το γενικό ποσοστό του Κόμματος, αλλά και γιατί υπάρχει η δυνατότητα και για την εκλογή κομμουνιστή βουλευτή από την Κρήτη, αν οι αριστεροί ψηφίσουν το κόμμα τους και δεν εξαπατηθούν από την αριστερή δημαγωγία του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ-εταίρουτου.

Το κάλεσμα αυτό απηύθυνε χτες στους ψηφοφόρους του νομού ο γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, Μανόλης Συντυχάκης, μιλώντας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Κόμματος στην πόλη του Ηρακλείου. Η ίδια η συγκέντρωση, η μαζική συμμετοχή και μαχητικότητα των συγκεντρωμένων, επιβεβαίωσαν την εκτίμηση ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 22 Σεπτέμβρη θα είναι πολύ θετικό για το ΚΚΕ.

Την αισιοδοξία του εξέφρασε χτες το μεσημέρι και ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ, Στέλιος Ορφανός,σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε η ΝΕ και παρουσίασε το πλήρες ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό. Μιλώντας ο Στ. Ορφανός τόνισε ότι μπορεί και πρέπει οι εργαζόμενοι, οι αγρότες και οι επαγγελματίες του νομού να δώσουν τέτοια δύναμη στο ΚΚΕ ώστε να εκλέξει μια έδρα. Το ΠΑΣΟΚ με συνθήματα της Αριστεράς προσπάθησε να καταληστέψει τις ψήφους της πραγματικής Αριστεράς, του ΚΚΕ, για να εφαρμόσει μια συντηρητική πολιτική που σήμερα έγινε συντηρητικότερη και την επομένη των εκλογών θα γίνει πιο αντιλαϊκή εφόσον ο δικομματισμός βγει ενισχυμένος. Οσον αφορά το ΣΥΝ και τη "συμπληρωματική" σχέση του με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τα άλλα μικρότερα κόμματα, ο Στ. Ορφανός ξεκαθάρισε πως "το φλερτ είναι προχωρημένο" και την επομένη των εκλογών θα βρεθεί στην... αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ