Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ανοίγει αύριο τις πύλες της η 61η ΔΕΘ

Η φετινή ΔΕΘ θα αποτελέσει βήμα προεκλογικών ομιλιών των πολιτικών κομμάτων, από το οποίο δε θα λείψουν οι κάλπικες υποσχέσεις

Ανοίγει από αύριο και μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου τις πύλες της η 61η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή 3.000 περίπου εκθετών από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και του πλανήτη. Οι εκθεσιακοί χώροι και οι εγκαταστάσεις της 61ης ΔΕΘ καλύπτουνσε έκταση τα 180.000 τ. μ. και τα εκθέματα, προϊόντα και υπηρεσίες, προέρχονται από όλους τους τομείς της παραγωγής, με ιδιαίτερη έμφαση τα προϊόντα νέας τεχνολογίας. Ο συνολικός αριθμός των χωρών που εκπροσωπούνται ξεπερνά τις 40 από τις οποίες οι 17 είναι επίσημες κρατικές συμμετοχές. Μέσω εμπορικών οίκων απευθείας αντιπροσωπεύονται 10 χώρες και έμμεσα 29. Από ελληνικής πλευράς πέρα από τους χιλιάδες ιδιώτες εκθέτες συμμετέχουν 44 δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμοί, 11 τράπεζες και τα υπουργεία Γεωργίας, ΠΕΧΩΔΕ και Εθνικής Οικονομίας.

Η φετινή Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης, θα αποτελέσει βήμα προεκλογικών ομιλιών όλων των πολιτικών κομμάτων. Στα πλαίσια αυτά:

  • Σήμερα στις 8 το βράδυ, που θα πραγματοποιηθεί η τελετή των εγκαινίων στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης, ο Κ. Σημίτης αναμένεται να προβεί στις γνωστές εξαγγελίες των εκάστοτε πρωθυπουργών. Εξαγγελίες και προεκλογικές υποσχέσεις, που θα συμπληρωθούν με την κεντρική του ομιλία, το Σάββατο το βράδυ και τη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή.
  • Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της 61ης ΔΕΘ και θα ενημερωθεί από τη διοίκηση για την πορεία του οργανισμού.
  • Την Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη,θα επισκεφτεί τη ΔΕΘ και θα μιλήσει στις 5.30 μμ ο πρόεδρος του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλος.
  • Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 7μμ θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλας.

Ο πρόεδρος της Ν. Δημοκρατίας Μ. Εβερτ θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 5.30 μμ.

Στα πλαίσια της 61ης ΔΕΘ θα διεξαχθεί φέτος το 36ο Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού στο οποίο συμμετέχουν περίπου 200 Ελληνες συνθέτες από τον ελλαδικό χώρο αλλά και από το εξωτερικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ