Κυριακή 8 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κάλεσμα αντεπίθεσης με αποδέκτη το λαό

Το μήνυμα του ΚΚΕ αντηχεί σε όλη την Ελλάδα. Οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, αλωνίζουν πόλεις και χωριά, εργασιακούς χώρους και συνοικίες, για μια ζωντανή επαφή με το λαό, μια ανοιχτή επικοινωνία με όλους τους ανθρώπους που ζουν καθημερινά τις συνέπειες της πολιτικής των κυβερνήσεων του Μάαστριχτ. Μέσα από αυτή την επικοινωνία επιβεβαιώνονται οι ισχυροί δεσμοί του ΚΚΕ, των θέσεων και των προτάσεών του, με τις αγωνίες, τις προσδοκίες και τα οράματα των εργαζομένων, της νεολαίας.

Το κάλεσμα του ΚΚΕ προς το λαό για ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ στην πολιτική των μονοπωλίων που εξυπηρετούν τα κόμματα του δικομματισμού, βρίσκει όλο και περισσότερο ανταπόκριση. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι με ισχυρό ΚΚΕ, ο λαός θα αγωνίζεται από καλύτερες θέσεις κατά της λιτότητας, της ανεργίας, του συμβιβασμού, της υποτέλειας. Κατανοούν ότι μόνος κερδισμένος από την εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ θα είναι ο ίδιος ο λαός.

Τα μηνύματα που έρχονται από παντού είναι ελπιδοφόρα. Μέρα με την ημέρα θα επιβεβαιώνονται όλο και περισσότερο, όσο η δουλιά των μελών και των οπαδών του ΚΚΕ θα συνεχίζεται και θα εντείνεται, δουλιά που πρέπει να συνεχιστεί μέχρι την τελευταία στιγμή που θα κλείσει η κάλπη. Η δύναμη του ΚΚΕ, η απήχηση των θέσεών του, πρέπει να καταγραφούν και στους πίνακες των αποτελεσμάτων το βράδυ της Κυριακής 22 του Σεπτέμβρη. Είναι η μόνη δικλείδα ασφαλείας που μπορεί να λειτουργήσει σε όφελος του λαού. Για να σημάνει από καλύτερες θέσεις η γενική αντεπίθεση την επομένη των εκλογών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ