Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΒΑΛΑ
Αισιοδοξία για καλό αποτέλεσμα

Αύριο γίνεται η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πόλη της Καβάλας, με ομιλητή τον Κ. Παρασκευά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Οι κομμουνιστές εντείνουν τις προσπάθειες για ενημέρωση όλων των κατοίκων

Με μαχητικότητα και αισιοδοξία για σίγουρα θετικά αποτελέσματα, για την ενίσχυση του Κόμματος, οι κομμουνιστές και κομμουνίστριες της Καβάλας, οι φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ, μαζί με τους Κνίτες, έχουν ριχθεί στην προεκλογική μάχη προκειμένου να φθάσει η φωνή της αλήθειας σ' όλους τους κατοίκους του νομού. Ενώ οι εργαζόμενοι, οι αγρότες και επαγγελματίες ενημερώνονται και καλούνται να συμμετέχουν, αύριο Τρίτη στις 8 το βράδυ, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στην Καβάλα, όπου θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.

Ολο το προηγούμενο διάστημα, οι υποψήφιοι βουλευτές Καβάλας του ΚΚΕ και στελέχη της ΝΕ πραγματοποίησαν δεκάδες περιοδείες και μίλησαν σε πολλά χωριά, σε χώρους εργασίας και συνοικίες της Καβάλας, ενώ οι κομμουνιστές "πόρτα πόρτα" μοιράζουν τα προεκλογικά φυλλάδια του Κόμματος και συζητούν "πρόσωπο με πρόσωπο" με χιλιάδες εργαζόμενους. Κοινή διαπίστωση είναι πως η αγανάκτηση του κόσμου προς τα μεγάλα κόμματα και την αντιλαϊκή, αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και του Μάαστριχτ που εφαρμόζουν, θα εκφραστεί σε σημαντικό βαθμό με την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ. Αυτό το θετικό κλίμα που εκφράζεται και με την αποδοχή του ΚΚΕ από νέους ψηφοφόρους, γεμίζει με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα τους κομμουνιστές και τους φίλους του Κόμματος στο νομό. Κι αυτό αναμένεται να εκφραστεί και στη συγκέντρωση της Τρίτης, αύριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ