Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Αντεπίθεση νεολαίων... με νότες

Με μαζική συμμετοχή νεολαίας έγινε προχτές προεκλογική προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στην πόλη των Τρικάλων

Σε "αντεπίθεση με νότες", ενάντια στη συντήρηση και το συμβιβασμό, προχώρησε, προχτές Σάββατο βράδυ, η νεολαία των Τρικάλων, δίνοντας μαζικό "παρών" στην προφεστιβαλική εκδήλωση - συναυλία, που διοργάνωσε στο κέντρο της πόλης το Νομαρχιακό Συμβούλιο Τρικάλων της ΚΝΕ.

Εκατοντάδες νέοι και νέες αγνόησαν τις "Σειρήνες" του δικομματισμού και πλημμύρισαν τους πεζόδρομους στο Τρίγωνο των Τρικάλων, δείχνοντας με την παρουσία τους ότι το "χρώμα του μέλλοντος" είναι κόκκινο. Στην εκδήλωση, όπου κυριάρχησε ο ήχος μαθητικών ερασιτεχνικών συγκροτημάτων, αλλά και τα συνθήματα της ΚΝΕ για "νεανική αντεπίθεση στη συντήρηση με ισχυρό ΚΚΕ", μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ του νομού Τρικάλων, Αχιλλέας Κανταρτζής.Ενώ χαιρετισμό από το Συντονιστικό Θεσσαλίας της ΚΝΕ απηύθυνε ο Δημήτρης Αρμάγος.

Οι παρευρισκόμενοι νέοι άκουσαν με προσοχή και ενδιαφέρον την ομιλία του Αχιλλέα Κανταρτζή, ο οποίος τόνισε ανάμεσα σε άλλα: Η νεολαία δεν πρέπει να υποταχθεί ή να αδιαφορήσει στις πολιτικές αυτές που "ψαλιδίζουν" το μέλλον της. "Ισχυρό ΚΚΕ, είπε, σημαίνει αντίσταση κατά της ανεργίας, κατά της κατάργησης της δωρεάν εκπαίδευσης, κατά της υποβάθμισης των πτυχίων και του ξεκληρίσματος των νέων αγροτών".

Παράλληλα, όλοι οι νέοι που βρέθηκαν εκεί πήραν το φυλλάδιο της ΚΝΕ, που μοίρασαν οι Κνίτες και οι Κνίτισσες, ενώ ενδιαφέρον έδειξαν και για τον "Οδηγητή". Στις συζητήσεις που έγιναν στο χώρο της εκδήλωσης, η νεολαία των Τρικάλων έδειξε ότι λέει ΟΧΙ στα παιχνίδια του δικομματισμού και στα σενάρια που εξυφαίνονται σε βάρος των νέων, στέλνοντας ένα "ηχηρό" μήνυμα για ενίσχυση της δύναμης του ΚΚΕ, στις 22 του Σεπτέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ