Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Υπεύθυνη ψήφος αντεπίθεσης για την επιβίωση

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος τιμωρίας για την αντιαγροτική αντιλαϊκή πολιτική και για την ενίσχυση του αγώνα επιβίωσης αγροτών και εργαζομένων, τόνισαν οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στο νομό Γιάννης Θεωνάς, Ν. Γκατζής, Α. Βαλαχής, Γ. Λούμας και Ελένη Ρέππου

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος καταδίκης της αντιαγροτικής πολιτικής και τιμωρίας των υπαίτιων, για την όξυνση των αγροτικών προβλημάτων, και των συνενόχων τους, είναι ψήφος προστασίας του εισοδήματος των αγροτών και για την επιβίωσή τους στη γεωργία. Τα παραπάνω τόνισε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Ν. Μαγνησίας Γιάννης Θεωνάς - επικεφαλής κλιμακίου της ΝΕ Μαγνησίας στο οποίο συμμετείχε και ο υποψήφιος Γιώργος Λούμας - χαιρετίζοντας στις εκδηλώσεις στη "Γιορτή Μήλου" που οργανώνει στη Ζαγορά Πηλίου ο τοπικός συνεταιρισμός.

Ο Γ. Θεωνάς, αφού αναφέρθηκε στη γενικότερη αντιαγροτική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης και των ελληνικών κυβερνήσεων η οποία εμπνέει σοβαρές ανησυχίες για το μέλλον της αγροτικής οικονομίας της χώρας και τις τραγικές συνέπειες σε βάρος των αγροτών, στάθηκε στα ιδιαίτερα προβλήματα των παραγωγών της Ζαγοράς και του Πηλίου. Εκτός των άλλων, επισήμανε και τον κίνδυνο αποδυνάμωσης του συνεταιριστικού κινήματος, καθώς η ΕΕ και οι κυβερνήσεις του δικομματισμού προωθούν τις ομάδες παραγωγών σε βάρος των συνεταιριστικών οργανώσεων. Τέλος, αφού υπογράμμισε πως το ΚΚΕ θα σταθεί με όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό των εργαζομένων και θα στηρίξει τους αγώνες των αγροτών που θα αναπτυχθούν, οπωσδήποτε, από την επόμενη των εκλογών, κάλεσε τους κατοίκους του νομού να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Ολοι οι εργαζόμενοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτοί που κυβέρνησαν και κυβερνούν έχουν ευθύνες για τη σημερινή τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι. Τώρα που ήρθε η ώρα, μπορούν και πρέπει να τους τιμωρήσουν. Να μην παγιδευτούν από τις απατηλές υποσχέσεις των δύο μονομάχων του δικομματισμού και να πουν "ΟΧΙ" και στα άλλα κόμματα που είναι έτοιμα να στηρίξουν μετά τις εκλογές, αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία, τον ένα από τους δύο εταίρους. Καλούνται να στείλουν με την ψήφο τους πιο ενισχυμένο το ΚΚΕ στη Βουλή, να στείλουν το δικό τους κομμουνιστή βουλευτή από τη Μαγνησία και περισσότερους βουλευτές του ΚΚΕ στη Βουλή για να ακούγεται πιο δυνατά η δική τους φωνή.

Τα παραπάνω υπογράμμισαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Ν. Μαγνησίας Γιάννης Θεωνάς, Ν. Γκατζής, Α. Βαλαχής, Γ. Λούμας και Ελένη Ρέππου οι οποίοι επισκέφθηκαν και είχαν συζητήσεις με εργαζόμενους στο Δήμο Ν. Ιωνίας, το παράρτημα ΙΚΑ Ν. Ιωνίας, το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας και συναντήθηκαν με τους δημάρχους Ν. Ιωνίας Στ. Φούσκη και Βόλου Δ. Πιτσιώρη (με τους οποίους συζήτησαν για τα τοπικά προβλήματα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ