Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Βρέθηκαν 500 κιλά χασίς

Ερασιτέχνες χασισοπαραγωγοί κρύβονται σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών πίσω από την εγκατάλειψη περίπου 500 κιλών κατεργασμένου χασίς κακής ποιότητας σε ερημική πευκόφυτη περιοχή του Ωρωπού.

Η σημαντική αυτή ποσότητα βρέθηκε τυχαία από τον 23χρονο Δημήτρη Γουρλώνη και την 16χρονη φίλη του Κ. Α., οι οποίοι όμως αντί να ενημερώσουν την Αστυνομία μάζεψαν μερικές πλάκες χασίς και κατέβηκαν στην Αθήνα ψάχνοντας αγοραστές. Μισό κιλό πώλησαν στον Νικόλαο Γ. Γκαρμάτη, 22 χρονών και στη Χρυσούλα Γκαραγκουνούλη, 18 χρονών, κατοίκους διαφόρων ξενοδοχείων, ενώ την υπόλοιπη ποσότητα των έξι κιλών δεν πρόλαβαν να τη διοχετεύσουν στην αγορά γιατί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του. Ο Γουρλώνης υπέδειξε στους αστυνομικούς την περιοχή που ήταν πεταμένο το χασίς και έτσι άρχισε η αναζήτηση των ανθρώπων που ξεφορτώθηκαν το παράνομο εμπόρευμα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους χασισοκαλιεργητές. Το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται παραγωγή χασίς σε μεγάλη έκταση στην Αλβανία, κάνει πολλούς να υποψιάζονται ότι η "αλβανική μαφία" επιχειρεί να μπει δυναμικά και στην επεξεργασία χασίς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ