Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ανώτεροι οι γηπεδούχοι

Παρά το "φτωχό" 1 - 0 ο Ιωνικός κέρδισε στη Νεάπολη τον Απόλλωνα σχετικά εύκολα. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" δεν κατάφερε σε καμιά στιγμή του αγώνα να βρει τον περσινό καλό της εαυτό ή μέρος του και να απειλήσει σοβαρά τους γηπεδούχους.

Οι παίχτες του Ολεγκ Μπλαχίν κατά διαστήματα απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν με λίγη προσοχή να έχουν πετύχει περισσότερα γκολ. Γενικά φάνηκαν πιο έτοιμοι από τους αντιπάλους τους για την πρεμιέρα του "μαραθωνίου". Ο Τεννές είδε την ομάδα του να απογοητεύει στο πρώτο ημίχρονο, να παρουσιάζει μια καλυτέρευση στην επανάληψη, όμως τίποτα περισσότερο. Είχε σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξη και την επίθεση.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 11 ο Αντριόλι με σουτ, ύστερα από μπαλιά του Μπρούστερ. Τον βοήθησε αρκετά η κακή τοποθέτηση του Χαλκιά. Την κίτρινη κάρτα του πολύ καλού διαιτητή Χατζή είδαν οι Νταρακλίτσας, Αντριόλι, Κεφαλάς, Δαμίγος.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Γιουργούσης, Σιδηρόπουλος, Οφρυδόπουλος, Κλάεβιτς, Παχατουρίδης, Δεληγιάννης (87 Ξανθόπουλος), Νταρακλίτσας, Τσιαντάκης (66 Τουίντ), Μπρούστερ, Αντριόλι, Καλύκας (72 Οτιτζι).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Χαλκιάς, Λαχανάς, Παπαδόπουλος (66 Λαμπριάκος), Κεφαλάς, Μιλόγεβιτς, Δαμίγος, Ερακ (38 Νταμιάνοβιτς), Τάτσης, Ντικουμέ, Κωνσταντινίδης (50 Καραγκούνης), Αλέξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ