Τρίτη 10 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΨΕΛΗ
Δεσμευόμαστε να μη συμβιβαστούμε

Κάλεσμα αντίστασης και αγώνα, με ψήφο στο ΚΚΕ, έστειλαν χτες το βράδυ στον λαό της Κυψέλης οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος στην Α Αθήνας Γ. Σκιαδιώτης και Κράτης Κυριαζής.Στη συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία Κυψέλης, βρέθηκαν άνθρωποι κάθε ηλικίας. Ηταν εκεί νέοι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανεργίας, εργαζόμενοι που καθημερινά βιώνουν στο πετσί τους την πολιτική της λιτότητας αλλά και οι απόμαχοι της δουλιάς που βλέπουν τη σύνταξή τους να γίνεται φιλοδώρημα... Σ' όλους αυτούς, οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος, μέσα από τις ομιλίες τους, έδωσαν μιαν υπόσχεση. Το ΚΚΕ δεσμεύεται να είναι παρόν στους αγώνες του λαού και στις 23 του Σεπτέμβρη, δίχως συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντίστασης είναι να εμπιστευθείτε την ψήφο στο ΚΚΕ.

Είναι εγκλωβισμένοι στο πρόγραμμα "σύγκλισης"

Ο Κρ. Κυριαζής στην ομιλία του τόνισε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, παρά τις διαβεβαιώσεις της για εξάντληση της τετραετίας, προσφεύγει στη λαϊκή εντολή για να δημιουργήσει συνθήκες για την εφαρμογή των εντολών της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ και μάλιστα με ταχύτερους και εντατικότερους ρυθμούς. Παράλληλα, συνέχισε, τα υπόλοιπα κόμματα, που τάχα προβάλλονται σαν αντιπολίτευση, συστοιχίζονται με το κυβερνητικό κόμμα στην αποδοχή της Συνθήκης του Μάαστριχτ. Μια πολιτική που ήδη έχει οδηγήσει 2 εκατομμύρια Ελλήνων να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Ολοι μαζί, κατέληξε, δε θέλουν ο ελληνικός λαός να εκλέξει κυβέρνηση που θα προασπίζεται και θα προωθεί τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των εργαζομένων, θέλουν να εμποδίσουν κάθε φωνή σθένους, εθνικής αξιοπρέπειας και ανεξαρτησίας. Θέλουν να εμποδίσουν τη φωνή του ΚΚΕ. Αντισταθείτε! Ψηφίστε ΚΚΕ.

Ηταν το μόνο κόμμα που αντιστάθηκε

Ο Γ. Σκιαδιώτης παίρνοντας τον λόγο επισήμανε ότι το ΚΚΕ ήταν το μόνο κόμμα που καταψήφισε κάθε αντιλαϊκό νόμο. Ηταν το μόνο κόμμα που πρωτοστάτησε στην ανάπτυξη των αγώνων του λαού μας ενάντια στην πολιτική λιτότητας. Το ΚΚΕ, συνέχισε, καλεί τους εργαζόμενους και κάθε ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας να αντεπιτεθεί, να δώσει δύναμη στο κόμμα της εργατικής τάξης. Οσο πιο ενισχυμένο βγει το ΚΚΕ, την επόμενη μέρα των εκλογών, τόσο πιο δυνατός θα είναι ο λαός και οι εργαζόμενοι. Δε δίνουμε ψεύτικες υποσχέσεις και πλαστές παροχές, όπως τα κόμματα του δικομματισμού, υποσχόμαστε αγώνα και αντίσταση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ