Τρίτη 10 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΑΝΔΡΑ
'Η με το λαό ή με την πλουτοκρατία

Την ενίσχυση του ΚΚΕ για να μεγαλώσει η δύναμη της αντίστασης στην υποτέλεια και το δικομματισμό, ζήτησαν οι υποψήφιοι βουλευτές στην Αττική, Αντώνης Χοροζάνης και Βάσω Λιάκου, σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στη Μάνδρα.

Στην ομιλία του, ο Αντ. Χοροζάνης τόνισε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά χρήματα για ανάπτυξη, αλλά βρίσκονται στις τραπεζικές καταθέσεις των πλουτοκρατών. "Καλούμε να καταδικάσετε τον δικομματισμό και να ενισχύσετε το ΚΚΕ για ουσιαστική αντιπολίτευση. Το δικομματισμό δεν τον αντιπάλεψαν τα μικρά κόμματα, που στο μόνο που διαφέρουν είναι στη γλώσσα που χρησιμοποιούνε. Λένε ότι τα προγράμματα των βιομηχάνων είναι μονόδρομος. Εμείς λέμε ότι ή με το λαό θα είσαι ή με την πλουτοκρατία, μέση λύση δεν υπάρχει", επισήμανε ο υποψήφιος βουλευτής

"Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει δυνάμωμα της ελπίδας για να πάει μπροστά ο τόπος, γι' αυτό πρέπει να φτάσει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ σε κάθε σπίτι", κατέληξε ο Αντ. Χοροζάνης.

Η Βάσω Λιάκου, στην ομιλία της, αναφερόμενη στην κυβέρνηση, τόνισε χαρακτηριστικά ότι "το ΠΑΣΟΚ μιλάει για ελπίδα για το μέλλον, ενώ στην ουσία είναι απελπισία για τα μελλούμενα, γιατί καλύτερες μέρες με Μάαστριχτ και σύγκλιση δε θα υπάρξουν, γι' αυτό πρέπει να ενισχυθεί το ΚΚΕ". Επίσης η Β. Λιάκου κάλεσε τους συγκεντρωμένους να ξαναεκλέξουν κομμουνιστή βουλευτή στην περιοχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ