Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Διπλή αλήθεια

Μια γυναίκα με διπλή προσωπικότητα, επικίνδυνη, πανέμορφη και πανύψηλη, η Μέλανι Γκρίφιθ, σε μια κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής του 1986. "Επικίνδυνο θηλυκό" τιτλοφορείται η ταινία που θα παρουσιάσει το STAR στις 22.30. Ενας γιάπης θα γνωρίσει μια γυναίκα συγκλονιστική, που τον κάνει έρμαιο του πάθους. Μια μέρα η μοιραία πάει το "Θύμα" της στη γενέτειρά της και τον γνωρίζει στους φίλους και συγγενείς της. Ξαφνικά γίνεται ξανθιά, συντηρητική, χαμηλοβλεπούσα και τον συστήνει ως σύζυγό της. Με τη Μέλανι Γκρίφιθ και Τζεφ Ντάνιελς.

Από το SEVEN X στις 22.30 "Ο άνθρωπος με το χρυσό χέρι" του Οτο Πρέμινγκερ. Τολμηρή για την εποχή της ταινία - 1955 - αφού τότε τα ναρκωτικά δεν είχαν τόσο εξαπλωθεί. Ο Φρανκ Σινάτρα ερμηνεύει έναν άνθρωπο της νύχτας και του τζόγου που έχει εθιστεί στα ναρκωτικά και καταφέρνει μόνος του να αποτοξινωθεί.

Από τον ΑΝΤΕΝΝΑ στις 02.40 "Μπριτάνικ, ο στόχος του εκβιαστή" του Ρίτσαρντ Λέστερ. Το μεγαλύτερο κρουζερόπλοιο του κόσμου, το "Μπριτάνικα", πραγματοποιεί μια κρουαζιέρα με 1.200 επιβάτες. Ενας μυστηριώδης άγνωστος πληροφορεί τον πλοίαρχο ότι έχουν τοποθετηθεί βόμβες στο πλοίο και ζητά ενάμιση εκατομμύριο δολάρια για να τις αποσυνδέσει. Καλοστημένο θρίλερ. Με τους Ρίτσαρντ Χάρις και Ομάρ Σαρίφ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ