Τρίτη 17 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Πρεμιέρα για δύο

Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αχιλλέα Καϊμακλίου και ο Απόλλωνας Π. την τσέχικη Μπρνο

Ευκαιρία να πετύχει την πρώτη επίσημη νίκη του έχει ο Ηρακλής. Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κυπέλλου, αντιμετωπίζει στις 18.00 στο Ιβανόφειο τον Αχιλλέα Καϊμακλίου. Ο "Γηραιός" μετά από δύο συνεχόμενες ήττες σε κύπελλο και πρωτάθλημα Ελλάδας, επιδιώκει ανασυγκρότηση των δυνάμεών του. Δε θα έχει πάντως στη δύναμή του τον Ζντοβτς, ο οποίος βλέποντας ότι το παιχνίδι έχει χαμηλό βαθμό επικινδυνότητας, θα προτιμήσει να ξεκουράσει το τραυματισμένο του πόδι.

Στους άλλους αγώνες του Ε ομίλου θα παίξουν: Ζαντάρ (Κροατία) - Γάνδη (Βέλγιο), Ντεν Μπος (Ολλανδία) - Βρότσλαβ (Πολωνία).

  • Πρεμιέρα στο ευρωπαϊκό κύπελλο κάνει σήμερα και ο Απόλλωνας. Στις 20.00 φιλοξενεί στην Πάτρα τη Στάβεξ Μπρνο από την Τσεχία (ζωντανή μετάδοση "Super sport"). Θεωρητικά ο Απόλλωνας δεν κινδυνεύει, έστω κι αν η αντίπαλός του κουβαλάει πλουσιότερη ιστορία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην Πάτρα ακόμα δεν έχουν ξεχάσει την ευκαιρία που έχασαν να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, αρχίζοντας το πρωτάθλημα με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Στους άλλους αγώνες του ΣΤ ομίλου θα παίξουν: Ακβάριους Βόλγογκραντ (Ρωσία) - Οστάνδη (Βέλγιο), Ουνιβερσιτατέα Κλουζ (Ρουμανία) - Μπουντιβέλνικ Κιέβου (Ουκρανία).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ