Τρίτη 17 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ραβούσης: "Μεταβατική η περίοδος"

ΡΑΒΟΥΣΗΣ: "Ολοι ξέρετε πως περνάμε μια μεταβατική περίοδο που δημιουργεί αρκετές πιέσεις στην ομάδα. Το πιο σημαντικό σήμερα ήταν το αποτέλεσμα. Μέσα από τα παιχνίδια ψάχνουμε, με τις ευκαιρίες που κάνουμε, λίγη τύχη ώστε να φτάσουμε σ' ένα σκορ το οποίο θα μας απελευθερώσει.

Δεν ήταν άσχημη η αγωνιστική προσπάθειά μας απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε με 10 αμυντικούς. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσουμε το πρόβλημα που έχουμε.

Υπάρχει πίεση η οποία δε μεταβιβάζεται στον πάγκο. Ο κόσμος δεν εκτιμάει πόσο δύσκολο είναι να επιτεθείς σε μια τόσο αμυντική ομάδα. Θέλει απλά την μπάλα στα δίχτυα. Η εμφάνισή μας δεν ήταν τόσο άσχημη όσο παρουσιάζεται. Οι φίλαθλοι προκατειλημμένοι από το 5 - 0 (σ.σ. με Ολυμπιακό) περίμεναν ανάλογο σκορ. Ομως η Καστοριά ήταν διαφορετική. Είμαστε βελτιωμένοι αλλά όχι στον βαθμό που θέλω. Αν εξαιρέσουμε τον Κωστή σε κάποιες φάσεις, οι υπόλοιποι παίχτες δεν έκαναν κατάχρηση στις τρίπλες".

ΓΟΥΝΑΡΗΣ: "Σταθήκαμε ως ίσοι απέναντι στην ΑΕΚ. Οσο πέρναγε ο χρόνος βλέπαμε καλύτερα το παιχνίδι. Η ΑΕΚ είχε την εδαφική υπεροχή, δεν έκανε όμως ευκαιρίες. Αν το πιστεύαμε ίσως σήμερα παίρναμε τον πρώτο μας βαθμό. Είμαι ικανοποιημένος από την αγωνιστική διάθεση των παιχτών μου. Πρέπει ν' αποβάλουν τη φοβία και να πιστέψουν στις δυνατότητές τους. Πρέπει να είστε επιεικείς μαζί τους τώρα στο ξεκίνημα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ