Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Πρώτα η ΑΕΚ, μετά εμείς"
  • Ο Μπάγεβιτς επιμένει να χαρακτηρίζει την πρώην ομάδα φαβορί για τον τίτλο
  • Ευχαριστημένος για την πορεία του Ολυμπιακού

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επιμένει: "Η ΑΕΚ είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς και ο Παναθηναϊκός ακολουθούμε. Αλλωστε, ποιος δε θέλει να πάρει το πρωτάθλημα;". Τα λόγια του τεχνικού ηγέτη του Ολυμπιακού στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου ίσως συντηρήσουν την... κόντρα του με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, που μάλλον τους κακοφάνηκε η πρώτη δήλωση του Ντούσκο (σ.σ. χτες έγινε δις) που θέλει την παλιά του ομάδα το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Ντούσκο είχε κέφια στου Ρέντη και μίλησε επί παντός επιστητού. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Σε ερώτηση πώς κρίνει τον νέο Ολυμπιακό είπε: "Μετά από τρία επίσημα ματς είναι νωρίς για συμπεράσματα. Πάντως έχω την αίσθηση ότι είμαστε σε καλό δρόμο, με πολλά περιθώρια βελτίωσης στο μέλλον". Ο Μπάγεβιτς απέφυγε να ονομάσει την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας, όμως ουσιαστικά τη "φωτογράφισε": "Δε θέλω να κάνω δήλωση που ίσως παρεξηγηθεί. Νομίζω όμως ότι εσείς βλέπετε και γνωρίζετε πού πονάει η ομάδα (σ.σ. βλέπε άμυνα). Πάντως όλοι οι παίκτες έχουν πείσμα, πάθος και θέληση για διάκριση".

Για το ματς με τη Φερεντσβάρος ο Μπάγεβιτς είναι αισιόδοξος: "Πρέπει να αγωνιστούμε προσεκτικά. Να μη δεχτούμε γκολ γιατί τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στη συνέχεια. Αν αποβάλουμε και το άγχος, νομίζω ότι μπορούμε να φτάσουμε στην πρόκριση. Δε μας φοβίζει η ουγγρική ομάδα αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας".

"Παραλάβατε χάος;" ήταν η επόμενη ερώτηση για να αποκριθεί ο Ντούσαν: "Δε μου αρέσει να μιλάω γι' αυτά. Μόνο ο Τοχούρογλου έφυγε από την περσινή ομάδα. Αυτό λέει πολλά. Δεν τα βρήκα λοιπόν έτσι όπως τα λέτε".

Τέλος ο κόουτς αναφέρθηκε στον κόσμο και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από τη συμπαράσταση: "Είναι πολύ σημαντικό ότι οι φίλαθλοι δε μας πιέζουν. Κάτι έχει αλλάξει στη συμπεριφορά του. Τον έχουμε ανάγκη σε όλα τα ματς και ελπίζω να τον ευχαριστήσουμε με το θέαμα που θα προσφέρουμε".

Φιλικό αγώνα με το Αιγάλεω θα δώσει σήμερα ο Ολυμπιακός στις 5μμ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ