Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Εκσυγχρονισμός" Μανιαδάκη

Ασφαλίτικες μεθόδους χρησιμοποιεί ο μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 24ωρα πριν τις εκλογές, αποδεικνύοντας έτσι περίτρανα ότι ο "εκσυγχρονισμός" του οδηγεί κατευθείαν στις εποχές Μανιαδάκη.

Φίλοι του Κόμματος κατάγγειλαν στον "Ρ" ότι δέχονται "ανώνυμα" τηλεφωνήματα, στα οποία ο συνομιλητής, εμφανιζόμενος ως "δικός μας" (ΚΚΕ), αρχίζει να κλαψουρίζει ότι επειδή μάλλον "δε βγάζει το Κόμμα βουλευτή, να ψηφίσουμε το ΠΑΣΟΚ, για να μην χαθεί η ψήφος και έρθει η Δεξιά".

Ενδεικτικά αναφέρουμε την περίπτωση φίλης του ΚΚΕ που κατοικεί στη Δραπετσώνα - τα στοιχεία της είναι στη διάθεση της εφημερίδας - η οποία δέχτηκε τηλέφωνο από τον... "Περισσό" και η... "γραμμή" που της δόθηκε ήταν: "Επειδή το Κόμμα δε βγάζει βουλευτή στη Β' Πειραιά, να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ για να μην πάει χαμένη η ψήφος" (!).

Ανανδροι, θλιβεροί, σκουλήκια. Με τέτοιες χοντροκομμένες προβοκάτσιες πιστεύουν ότι θα επηρεάσουν έστω και έναν από τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ. Ακριβώς το αντίθετο καταφέρνουν. Να εξοργίζουν τους φίλους του Κόμματος, οι οποίοι εντείνουν τις προσπάθειές τους για την εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στις αθλιότητές τους. Καμία ψήφος να μην πάει χαμένη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ