Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία

Τρεις νέοι, υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, μιλούν στο "Ρ" για την ανταπόκριση των θέσεων του Κόμματος στη νεολαία και την προοπτική που δημιουργεί η ψήφος στο ΚΚΕ για τη νέα γενιά

Ειρήνη, δουλιά, μόρφωση, πολιτισμός, τα δικαιώματα των νέων που έχουν μπει στο στόχαστρο όλων εκείνων που τους θέλουν στο περιθώριο. Το προηγούμενο διάστημα οι νέοι κομμουνιστές δεν έλειψαν ούτε μια στιγμή από το πλευρό των νέων που διεκδικούσαν τα δικαιώματα αυτά, ενημερώνοντας, δείχνοντας το δρόμο της αντεπίθεσης, κάνοντας την αγανάκτηση των νέων αμφισβήτηση. Το ΚΚΕ δικαιωματικά ζητά την ψήφο των νέων στις 22 Σεπτέμβρη. Τα μηνύματα που μεταφέρουν τρεις νέοι υποψήφιοι βουλευτές από τις προεκλογικές εξορμήσεις, δείχνουν ότι η νεολαία ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για ενίσχυση του ΚΚΕ.

Τρεις νέοι, υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος, απαντούν γιατί το ΚΚΕ μπορεί χωρίς ντροπή να κοιτά το νέο άνθρωπο στα μάτια, χωρίς φόβο, γιατί τολμά να τον καλέσει να κρίνει τις πρακτικές των κομμάτων και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Πρόκειται για τον Λ. Μυλωνά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, υποψήφιο στην Α' Αθήνας, τον Δ. Μαϊκίδη, υποψήφιο στη Β' Θεσσαλονίκης και τον Γ. Κωνσταντινίδη, υποψήφιο στην Α' Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ