Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
Με ευθύνη μπροστά στην κάλπη

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ,από την Κοκκινιά, κάνοντας τις εκτιμήσεις του για τα αποτελέσματα των εκλογών, γράφει: "Αν κερδίσει στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ, βλέπω πιο πολλούς ανέργους, πιο πολλούς άστεγους και πιο πολλούς ζητιάνους στους δρόμους. Με το ξεπούλημα δε όλων των δημόσιων επιχειρήσεων, δε θα εκπλαγώ καθόλου αν ιδιωτικοποιήσουν και την ...Ακρόπολη.

Οσο για τη ΝΔ αυτή την ξέρουμε και ποιους εκπροσωπεί και για ποιους δουλεύει. Ας μη μιλάει για το δίκιο του εργάτη, του αγρότη ...για τη φτωχολογιά, ακούγεται σαν ανέκδοτο.

Βεβαίως αν τυχόν ...βγει η ΠΟΛ. ΑΝ. πρώτο κόμμα, ε, τότε πια μέσα σε 24 ώρες θα πάρουμε την Πόλη και την Αγιά Σοφιά!

Στον κ. Κωνσταντόπουλο του ΣΥΝ έχω να πω: Με τους ριψάσπιδες που μάζεψες στο κόμμα σου, που τώρα έγιναν και "εκσυγχρονιστές", αφού τα πρόδωσαν όλα, πιστεύεις ότι θα εκπροσωπηθείς στη Βουλή;

Για το νεότερο κόμμα το ΔΗΚΚΙ, έχω να πω στον αρχηγό του: "Στάθηκες άτυχος, κ. Τσοβόλα. Αν είχαν διαφωνήσει στο ΠΑΣΟΚ για την προεδρία, ίσως τότε να είχαν προσχωρήσει στο κόμμα σου ορισμένοι. Τώρα το μόνο που σου μένει είναι να ξεθάψεις τα κλεμμένα συνθήματα του ΚΚΕ, που χρησιμοποίησε ο Α. Παπανδρέου, μαζί με τα καινούρια τα δικά σου για το Μάαστριχτ, ίσως μπορέσεις να μπεις στη Βουλή".

Το ΚΚΕ δεν πάει για εξουσία. Ξέρει τι του γίνεται. Πάει να βγει δυναμωμένο στη Βουλή, ισχυρό, να μπορεί με τις παρεμβάσεις του ν' αντιπολιτεύεται τα σχέδια των εντολοδόχων του Μάαστριχτ και να στέκεται φρουρός για τα λαϊκά συμφέροντα.

Αυτή τη δύναμη θα του τη δώσουμε όλοι εμείς, που την Κυριακή θα πάμε να ψηφίσουμε. Θα σταθούμε μπροστά στην κάλπη και σαν κινηματογραφική ταινία θα περάσουν από τον νου μας όλα τα δεινά που έχουμε τραβήξει από τη δυνάστευση των δυο μονομάχων και γι' αυτό θα τους μαυρίσουμε, μαζί και τα παράγωγά τους".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ