Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αισιοδοξία για νέες ψήφους

Το σημαντικό άνοιγμα του Κόμματος στο λαό της Θεσσαλονίκης, παρακαταθήκη για άμεση ενίσχυση της δύναμης του ΚΚΕ και για ανάπτυξη των αγώνων μετεκλογικά

Η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ ολοκληρώνει την προεκλογική της "εκστρατεία" έχοντας διευρύνει σημαντικά τον κύκλο επαφής και συζήτησης με χιλιάδες ανθρώπους όλων των ηλικιών σε όλα τα χωριά και τις γειτονιές της πόλης, συνεχίζοντας και ανανεώνοντας έτσι έμπρακτα την επαφή που έχει το ΚΚΕ με το λαό και τους εργαζόμενους όλο το χρόνο.

Η χτεσινή μεγαλειώδης και εντυπωσιακή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, στην πλατεία Αριστοτέλους, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα,ήρθε ως ώριμο επιστέγασμα μιας έντονης δραστηριότητας των χιλιάδων μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οι οποίοι "όργωσαν" τους διάφορους χώρους δουλιάς, πλατείες και χωριά. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος μίλησαν σε πάνω από 55 συγκεντρώσεις, στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 11.000 άτομα (χωρίς την κεντρική). Οι περιοδείες των υποψηφίων ξεπέρασαν τις 200, ενώ στα διάφορα εκλογικά κέντρα του Κόμματος πραγματοποιήθηκαν δεκάδες συσκέψεις με πολλές εκατοντάδες εργαζομένων και άλλων πολιτών.

Με την αισιοδοξία ότι και αυτό το σημαντικό άνοιγμα του Κόμματος θα συμβάλει στην παραπέρα αφύπνιση του λαού της περιοχής, στην ενεργητική καταδίκη του δικομματισμού και των συμπληρωμάτων του στην κάλπη, η ΚΟΘ του ΚΚΕ θα δώσει μέχρι τελευταία στιγμή τη μάχη για να "κοκκινίσουν οι κάλπες" με χιλιάδες νέες ψήφους ανυπακοής στις επιταγές των Βρυξελλών και του ΝΑΤΟ. Μέχρι και την τελευταία στιγμή που θα κλείσουν οι κάλπες οι κομμουνιστές δε θα χάσουν ούτε μία ψήφο. Ομως το ΚΚΕ δηλώνει από τώρα πως θα είναι παρόν και μετά τις εκλογές, πάλι στο πλάι των απολυμένων, των καταπιεσμένων, των φτωχών και όλων όσοι δεν έχουν συμφέρον από τη "νέα τάξη πραγμάτων" και τους ντόπιους διαχειριστές και υπηρέτες της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ