Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Να ανοίξει ο δρόμος της αντεπίθεσης

Η άρχουσα τάξη, οι μεγαλοκαναλάρχες, όλα τα μεγάλα πολιτικά κόμματα - πλην του ΚΚΕ - προκειμένου να κρύψουν τις αιτίες και τους λόγους που γεννούν τα προβλήματα και αυξάνουν τα αδιέξοδα της νεολαίας, καλλιεργούν την αντίληψη "καλύτερα μακριά από κόμματα και πολιτική". Εμείς απαντάμε ότι δεν ταιριάζει στους νέους ο συμβιβασμός της αδιαφορίας, του "άσχετου" και της φυγής. Απέναντι σ' αυτούς που θέλουν να καλλιεργήσουν την παθητικότητα, που θέλουν να ωθήσουν την αγανάκτηση των νέων για τη σημερινή κατάσταση σε ανώδυνα κανάλια, εμείς αντιπαραθέτουμε το δρόμο του αγώνα, το δρόμο της νεανικής αντεπίθεσης στη συντήρηση και στο συμβιβασμό, με ένα ισχυρό ΚΚΕ στις 23 Σεπτέμβρη, που θα δώσει δύναμη και ελπίδα στους αγώνες του λαού και της νεολαίας. Που θα σημάνει απανωτά χτυπήματα στον ατομισμό και τη μοιρολατρία, στο βόλεμα και το συμβιβασμό.

Σήμερα οι θέσεις του ΚΚΕ βρίσκουν όλο και μεγαλύτερη απήχηση στους νέους. Οι επαφές που είχαμε όλο το προηγούμενο διάστημα στους χώρους που εργάζεται, μορφώνεται, διασκεδάζει η νεολαία οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Και αυτό γιατί η νεολαία αναγνωρίζει πως το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα, που σταθερά και με συνέπεια αντιπάλεψε, ενημέρωσε, καταψήφισε όλα εκείνα τα μέτρα που υπονομεύουν τη ζωή και το μέλλον της. Μπορούμε να πούμε πως οι νέοι διψούν να έρθουν σε επαφή με τις θέσεις του ΚΚΕ γιατί συνειδητοποιούν ότι μόνο το ΚΚΕ δεσμεύεται και παλεύει για τα συμφέροντα του λαού και της νεολαίας.

Στις 22 Σεπτέμβρη πρέπει να ψηφίσουν ΚΚΕ, γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη ψήφος που δε θα αξιοποιηθεί εναντίον του. Γιατί το ΚΚΕ θα χρησιμοποιήσει τη δύναμή του, ώστε να βρίσκεται σταθερά και με συνέπεια στο πλευρό των αγώνων του λαού και της νεολαίας. Γιατί το ΚΚΕ απέδειξε όλο το προηγούμενο διάστημα τη συνέπεια λόγων και έργων. Γιατί το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα, που είπε την αλήθεια και αποκάλυψε τον πραγματικό χαρακτήρα της Συνθήκης του Μάαστριχτ, τον πραγματικό σκοπό της νέας ιμπεριαλιστικής τάξης πραγμάτων. Γιατί το ΚΚΕ είναι ανυπότακτο στους ισχυρούς του σημερινού συστήματος γιατί είναι το κόμμα της εργατικής τάξης, των συμφερόντων του λαού και της νεολαίας. Γιατί το ΚΚΕ είναι η μόνη αντιπολίτευση στη συντήρηση και το συμβιβασμό. Γιατί ψηφίζοντας ΚΚΕ ανοίγει ο δρόμος για την αντεπίθεση του λαού και της νεολαίας.

Θέμος ΓΚΙΩΝΗΣ

υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Νομό Κορινθίας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ