Τρίτη 24 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Θερμές ευχές για τον Τ. Βανδή

Ο δημοφιλής ηθοποιός Τίτος Βανδής μας αιφνιδίασε... Αν και υποψήφιος Επικρατείας του ΚΚΕ, αν και το μήνυμά του στον αυτόματο τηλεφωνητή του σπιτιού του έλεγε με το γνωστό, υπονοηματικό χιούμορ του "Α, και μια πληροφορία. Οι εκλογές είναι για τις 22 Σεπτεμβρίου. Σκεφθείτε από τώρα τι θα κάνετε... Μην αρχίσετε να σκέφτεστε μετά τις 23 τι ...δεν κάνατε",ο ίδιος άθελά του δεν ψήφισε.

Ο λόγος; Δυσάρεστος, αλλά ευτυχώς περαστικός: Η αιφνίδια εισαγωγή του στο "Ωνάσειο", την περασμένη Τρίτη, όπου την Πέμπτη (19/9) υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς (μπάι - πας). Πήγε στο "Ωνάσειο" για μια προγραμματισμένη καρδιολογική εξέταση, αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα σε τρεις αρτηρίες και θεώρησαν επείγουσα την ανάγκη επέμβασης. Στο πλευρό του, άγρυπνη στάθηκε και στέκεται η συντρόφισσά του, επίσης υποψήφια του ΚΚΕ στην Α Περιφέρεια Αθήνας, Μπέττυ Βαλάση,ενώ από τις πρώτες ώρες δίπλα του στην Εντατική βρέθηκαν τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής και Δημήτρης Γόντικας.Την Κυριακή το μεσημέρι, ο Τ. Βανδής βγήκε από την Εντατική και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο της Β Καρδιοχειρουργικής, όπου χθες το πρωί τον επισκέφθηκε ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ Χαρίλαος Φλωράκης.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά με την εγχείρηση, και ήδη ο Τίτος Βανδής αναρρώνει καλά. Οπως μας είπε ένας από τους θεράποντες γιατρούς χτες, αλλά και η Μπέττυ Βαλάση, ο Τ. Βανδής, σύντομα, ίσως στα μέσα της βδομάδας, θα βγει από το νοσοκομείο.

Η Διεύθυνση, η Συντακτική Επιτροπή και όλο το προσωπικό του "Ριζοσπάστη" ολόψυχα εύχονται στον σπουδαίο ηθοποιό γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στο σπίτι του και στη δουλιά του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ