Τρίτη 1 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αλληλεγγύη στους μαθητές της Κούβας

Παρατείνεται ως το τέλος Οκτώβρη η καμπάνια της ΚΝΕ

Παρατείνεται ως το τέλος Οκτώβρη η καμπάνια αλληλεγγύης στους μαθητές της Κούβας, που προκήρυξε η ΚΝΕ στο πλαίσιο του 22ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή", όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η ΚΝΕ στέλνει μήνυμα αντίστασης στην όλο και αυξανόμενη επιθετικότητα του ιμπεριαλισμού, μήνυμα συμπαράστασης στον αγωνιζόμενο λαό της Κούβας, που κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνει τη μάχη του, υπερασπιζόμενος το δικαίωμα να καθορίζει τις τύχες του, υπερασπίζοντας την Επανάστασή του και το Σοσιαλισμό. Γι' αυτό και προκήρυξε καμπάνια αλληλεγγύης στους μαθητές της Κούβας.

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε τον Ιούλη, απλώθηκε μέσα από δεκάδες εκδηλώσεις σ' όλη την Ελλάδα, με συλλογή σχολικών ειδών, αλλά και χρημάτων που κατατέθηκαν στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό ως συμβολική ενίσχυση σε σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κούβας.

Η καμπάνια αλληλεγγύης, που ήδη συνάντησε μεγάλη ανταπόκριση, προκηρύχτηκε στο πλαίσιο του 22ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ, λόγω των πρόωρων εκλογών και της αναβολής των κεντρικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, παρατείνεται ως το τέλος Οκτώβρη.

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ ευχαριστεί όσους μέχρι τώρα ανταποκρίθηκαν και καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ, τους χιλιάδες νέους που δε συμβιβάζονται με την Ιμπεριαλιστική Τάξη Πραγμάτων, να συνεχίσουν συμβάλλοντας στην επιτυχία της καμπάνιας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ