Σάββατο 12 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Γκρίζος έρωτας

Εκλειψη του Ηλιου γίνεται σήμερα, όμως, αυτό δε μας εμποδίζει, έστω κι αν χάσουμε για λίγο τον ήλιο από τα μάτια μας να θελήσουμε να δούμε κάτι που ούτε η παρουσία της σελήνης δε θα κρύψει. Μια ωραία ταινία. Κι αν δεν υπάρχει μια εκπληκτική, μια που πραγματικά να αξίζει τον κόπο να τη δούμε, όλο και κάτι θα υπάρχει. Ετσι, ρίχνουμε μια ματιά στο αποψινό τηλεοπτικό πρόγραμμα για να ξέρουμε τι μας περιμένει.

Από την ΕΤ - 2 στις 23.30 "Ο άνθρωπος με τα γκρίζα" του Λέσλι Αρλις.

Η ταινία προβάλλεται στα πλαίσια του αφιερώματος για τα "εκατό χρόνια κινηματογράφου". Πρόκειται για ένα αισθηματικό κοινωνικό δράμα που αφηγείται την ιστορία μιας πανέμορφης γυναίκας που κάνει τα πάντα με τρόπο θα λέγαμε σατανικό προκειμένου να πάρει τον άνδρα της καλύτερής της φίλης. Η φίλη της είναι μια πλούσια κοπέλα, που από τα μαθητικά της χρόνια την είχε στηρίξει. Και ένα πράγμα, που εκείνη δεν αντέχει, είναι τη μεγαλοψυχία και την καλοσύνη, γι' αυτό της τα "ανταποδίδει" με το χειρότερο τρόπο. Με τον Τζέιμς Μέισον στο ρόλο του "μήλου της έριδος".

Από το MEGA στις 02.50 "Ερωτευμένοι ως την αιωνιότητα" του Τζορτζ Σίντνεϊ. Μια ταινία που άφησε εποχή την εποχή της... δηλαδή στα 1956 που προβλήθηκε στους αθηναϊκούς κινηματογράφους. Μια ταινία, τρυφερή, ρομαντική που μιλάει για έναν έρωτα ιδανικό, μοναδικό, διαφορετικό, ξεχωριστό. Ενας νεαρός φιλόδοξος, αλλά και συνάμα ταλαντούχος πιανίστας γνωρίζει μια κοπέλα και την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Παντρεύονται σε σύντομο χρονικό διάστημα και κάνουν ένα παιδί. Ομως, η τύχη της νέας μητέρας είναι να φύγει γρήγορα από τη ζωή. Πεθαίνει και αφήνει πίσω της ένα σύζυγο ερείπιο ψυχικά. Ετσι, παρακαλεί τους θείους της να μεγαλώσουν το παιδί του και φεύγει για το εξωτερικό. Καθώς περνούν τα χρόνια όλο και μεγαλώνει η επιθυμία του να ξαναδεί το παιδί του. Με τον Τάιρον Πάουερ.

Από το MEGA στη 01.00 "Οι δρόμοι της αμαρτίας" του Πολ Σρέιντερ.

Ενας θρησκόληπτος άνδρας, του οποίου η κόρη εξαφανίζεται μυστηριωδώς ενώ παρακολουθεί ένα συνέδριο νεολαίας στην Καλιφόρνια, αναθέτει σε ιδιωτικό ντεντέκτιβ να τη βρει. Ο Μαστ έπειτα από έρευνες, ανακαλύπτει μια πορνό ταινία στην οποία εμφανίζεται η κοπέλα και γνωρίζει με πόνο τον υπόκοσμο του αγοραίου.

Από το ΣΚΑΪ στις 21.00 "Το πέρασμα της Κασσάνδρας" του Τζορτζ Κοσμάτος.

Ενας τρομοκράτης - φορέας μιας περίεργης νόσου, μολύνει και τους υπόλοιπους επιβάτες ενός τρένου που ταξιδεύει στην Ευρώπη και αφήνεται στην τύχη του προκειμένου να μη μεταδώσει το λοιμό. Οσο το τρένο πλησιάζει στην παλιά γέφυρα, στο πέρασμα της Κασσάνδρας, τόσο η αγωνία μεγαλώνει. Με την Σοφία Λόρεν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ