Σάββατο 2 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κανείς δεν ξέρει τίποτα...

ΑΛΛΑΓΕΣ στον κώδικα των δημοσίων υπαλλήλων κάνουν, αλλαγές για τους υπαλλήλους στους δήμους κάνουν, αλλαγές στους καθηγητές κάνουν. Μόνο μια αλλαγή δεν κάνουν: Αυξήσεις στους μισθούς. "Εκσυγχρονισμός" μεν, αλλά πάντα... στο τσάμπα.

***

ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει το παραμικρό τώρα και κανείς δεν έχει σχέση με τα καζίνο, από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Μπορεί άμα τους ρωτήσεις να μην ξέρουν ούτε τι σημαίνει η λέξη...

***

Τι είναι το "Μπλακ - Τζακ"; Γνωστός πειρατής της Καραϊβικής, το "Μπάνγκο Πούντο", ή Ιταλός φιλόσοφος της Αναγέννησης και τα ζάρια δεν έχουν καμιά άλλη χρησιμότητα εκτός από το να παίζεις τάβλι...

***

Πρώτος και καλύτερος ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Κ. Λαλιώτης, που μας λέει ότι την είχε μυριστεί από τότε την υπόθεση. Και μας το λέει και με περηφάνια ότι τα 'ξερε!

***

Για χάρη μας όμως, δεν παραιτήθηκε και ανέχθηκε όλη αυτή τη σαπίλα και τα αίσχη. Θυσιάστηκε προκειμένου να μπορέσει να μας προσφέρει το έργο του ως υπουργός... Ευχαριστούμε!

***

"Η κυβέρνηση δεν είναι περήφανη" για την υπόθεση, δηλώνει και η Βάσω. Προφανώς για πρώτη φορά βγήκε κι αυτή φέτος βουλευτίνα και δεν είχε ψηφίσει τον σχετικό νομό όπως όλοι οι τότε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

***

Οπως θα καταλάβατε ανάμεσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, επικρατούν σχέσεις ειλικρινούς και σταθερής φιλίας...

***

ΧΑΜΟΣ και διαμαρτυρίες χτες στον ΟΕΚ με τα δάνεια για αγορά κατοικίας που διοχετεύθηκαν στον Τύπο από την κυβέρνηση και το υπ. Εργασίας. Καλά είναι όταν τα εξαγγέλλετε κύριοι. Μετά που πρέπει να δώσετε κι αυτά που υπόσχεστε, αρχίζει το πρόβλημα.

***

ΕΚ ΝΕΟΥ αποκαλύψεις για το ότι η Δήμητρα Παπανδρέου ήθελε να μπει στην πολιτική και τελικά δεν το έκανε. Τι να γίνει... θα επιζήσουμε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ