Σάββατο 2 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συλλήψεις για ναρκωτικά

Πλούσια ήταν η "σοδειά" της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών. Το περασμένο πενθήμερο συνέλαβε πέντε άτομα και κατέσχεσε 41 κιλά χασίς και ποσότητες ηρωίνης και κοκαϊνης.

Στις 26 Οκτώβρη πιάστηκαν στον Αγ. Δημήτριο ο Μάρκος Συρίγος, 32 χρόνων και ο Λάμπρος Νταρδής, 36 χρόνων. Οι δράστες συνελήφθησαν στην οδό Νικοπόλεως, όπου σε πυλωτή πολυκατοικίας είχαν σταθμεύσει τη "Μερσεντές" του Συρίγου. Μέσα της βρέθηκαν 37 κιλά χασίς και 233 γραμμάρια κοκαϊνης. Τα ναρκωτικά τα προμηθεύονταν σε περιοχή της Ηπείρου από Αλβανούς. Επίσης κατασχέθηκαν 530.000, ένα πιστόλι με τέσσερα φυσίγγια, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και δυο φορητοί πομποδέκτες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το "δίδυμο" διακινούσε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών.

Στις 29 Οκτώβρη, πιάστηκαν στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Ε. Βενιζέλου στην Καλλιθέα, οι Αλβανοί Μαιχίλι Κεντζάν, 23 χρόνων και Ντριγιά Κουνάτς, 24 χρόνων, οι οποίοι κατηγορούνται ότι πουλούσαν ηρωίνη. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κιλό περίπου ηρωίνη.

Στις 30 Οκτώβρη, στη συμβολή των δρόμων Καυτατζόγλου και Αχαρνών στην Αθήνα, πιάστηκε ο Αλέξανδρος Ντράλος, 21 χρόνων, από την Αλβανία. Στην κατοχή του βρέθηκαν τέσσερα κιλά χασίς και μια ζυγαριά ακριβείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ