Σάββατο 2 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Απογοήτευσε η Εθνική

Εχασε από τη Δανία 17 - 29 για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε χτες η Εθνική ομάδα χάντμπολ ανδρών στον αγώνα της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, χάνοντας από τη Δανία με 17 - 29 (11 - 13), στο κατάμεστο γήπεδο του Βύρωνα. Τα δεκάλεπτα 5 - 4, 8 - 7, 11 - 13, 13 - 17, 16 - 23, 17 - 29.

Οι Ελληνες παίκτες, που στο β ημίχρονο είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός από τον κακό τους εαυτό και τον εκπληκτικό τερματοφύλακα Αντερσεν, δεν πρόσφεραν ουσιαστικά τίποτα, αφήνοντας μόνο αναμνήσεις της εμφάνισης του α ημιχρόνου. Από την ελληνική ομάδα διασώθηκαν ο Γρίσπος και ο Κάρνος ενώ από τους Δανούς εκτός από τον Αντερσεν πολύ καλοί ήταν ο Γιάκομπσεν και ο Χέρμιντ. Τα γκολ για την Εθνική πέτυχαν οι: Γραμματικός 1, Γρίσπος 5, Δουρουκλάκης 1, Αϊβαλιώτης 1, Τζαμτζής 2, Κάρνος 4 και Γεωργούδης 1.

Πίστωση χρόνου ζήτησε ο Π. Ιατρούδης κάνοντας δηλώσεις μετά το παιχνίδι, τονίζοντας ότι από δω και πέρα χρειάζεται να δουλέψουν όλοι. "Τα λάθη στην Ευρώπη πληρώνονται". Πάντως τις ευθύνες για την ήττα τις πήρε ο γυμναστής της ομάδας κ. Οικονόμου.

Ο κ. Σέφετ, τεχνικός της Εθνικής Δανίας, δήλωσε: "Ηρθαμε φοβισμένοι για αυτό το παιχνίδι αφού είχαμε δει ότι η Εθνική είναι μια καλή ομάδα με δυνατούς παίκτες. Σίγουρα δεν ήταν αυτή η ομάδα που ήρθε ισόπαλη με την Ισλανδία".

Αύριο γίνεται αγώνας ρεβάνς στη Δανία στις 3μμ (απευθείας μετάδοση ΕΡΑΣΠΟΡ)

Η βαθμολογία: Δανία 6, Ισλανδία 3, Ελλάδα 1, Εσθονία 0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ