Σάββατο 2 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Γρίφος η 11άδα

Γκολ και θέαμα περιμένει από τους παίχτες του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον αυριανό αγώνα με την Παναχαϊκή. Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" γνωρίζει ότι το Καραϊσκάκη θα είναι ξανά γεμάτο (οι προβλέψεις των υπευθύνων κάνουν λόγο για περισσότερους από 15.000 φιλάθλους) και θέλει ο κόσμος ν' αποζημιωθεί.

Βέβαια, από το μυαλό του ελληνοποιημένου τεχνικού δε φεύγει το πάθημα από την Καλαμάτα. Επισήμανε λοιπόν στους παίχτες του ότι η πατρινή ομάδα "είναι πολύ δυνατή και η θέση της δεν είναι τυχαία". Τους ζήτησε να αγωνιστούν πειθαρχημένα, σοβαρά και με υπομονή.

Από την προσπάθεια του Ολυμπιακού να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας θ' απουσιάσει ο τραυματίας Σαμπανάτζοβιτς. Ο Μπάγεβιτς δοκίμασε αρκετά σχήματα για να βρει τον αντικαταστάτη του, χωρίς να χει καταλήξει ή να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Στην τελευταία προπόνηση χρησιμοποίησε ως παρτενέρ του Καρασαββίδη τον Γιαννακόπουλο, αλλά και τον Σκαρτάδο. Δεν αποκλείεται λοιπόν να κάνει μια φορά ακόμα την έκπληξη. Θέση διεκδικούν επίσης οι Γεωργάτος και Πασαλής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ