Τρίτη 5 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η ΒΕΒΑΙΗ νίκη των Δημοκρατικών και του Μπιλ Κλίντον στις αμερικανικές εκλογές δεν είναι η μόνη αιτία για το περιορισμένο ενδιαφέρον, με το οποίο το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί την προεκλογική φιέστα (σελίδες 14 - 15).

ΡΩΣΙΑ: Νέα νίκη σημείωσαν οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης σε δυο περιοχές, Πσκοφ (στα σύνορα με τη Λετονία) και Μαγκαντάν (Απω Ανατολή), όπου διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη κυβερνητών (σελίδα 16).

23 ΧΡΟΝΙΑ από την εξέγερση του Πολυτεχνείου: Αγωνιστικός θα είναι ο φετινός γιορτασμός του Πολυτεχνείου, καθώς υπάρχει ήδη αναβρασμός σε όλα τα επίπεδα της εκπαίδευσης και ποικιλόμορφες εκδηλώσεις αντίστασης (σελίδες 26 - 27).

ΦΥΤΕΨΑΝ ζωή! Την περασμένη Κυριακή, δεκάδες κάτοικοι του Περάματος και των Ανω Αμπελοκήπων στην Αθήνα έκαναν δική τους υπόθεση την περιβαλλοντική αναβάθμιση των περιοχών τους, φυτεύοντας δέντρα (σελίδα 28).

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΔΚΕ: "Προσκύνημα" στο Μέγαρο και την κυβερνητική πολιτική. Διαδήλωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και αγωνιστές δήμαρχοι (σελίδα 29).

ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ φαίνεται ότι θα φορτώσει, τελικά, η κυβέρνηση το κόστος των ΕΚΑΣ για το 1996, παρά την αρχική υπόσχεση για την κάλυψη από τον κρατικό προϋπολογισμό ή το Λογαριασμό Αλληλεγγύης Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΛΑΦΚΑ) (σελίδα 31).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ